9 stvari zbog kojih je muškarac momentalno neodoljiv

2

Ljubav i seks

9 stvari zbog kojih je muškarac momentalno neodoljiv

On može biti toliko jak da pomera planine, tako lep da zaslepljuje sve oko sebe ili može imati stvari o kojima se samo može sanjati, ali ako nema bar pola od sledećih devet osobina, sve navedeno pada u vodu.

Unutrašnja snaga

Ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji je prizemljen i čije tiho samopouzdanje signalizira, bez trunke arogancije, da nikome ne treba da se dokazuje.

Ranjivost

Muškarac nije snažan ukoliko nije i ranjiv. To znači da vam može reći šta želi, kada se boji, šta oseća prema vama, šta je napravio da popravi grešku koju je napravio, šta je prevazišao, šta ga “baca” na kolena. Bez transparentnosti ne može biti ni istinske intimnosti.

Integritet

Ovaj “sastojak” razdvaja dečake od muškaraca. Iako mogu zaseniti na početku, ženskaroši i narcisoidni muškarci služe se lažima i jeftinim trikovima radi lične dobiti. Ne postoji ništa privlačno kod muškarca koji se pravi da je ono šta nije, koji nema duboke emocije i kojeg nije briga koliko “krvi” ostavlja iza sebe.

Intelekt

Kritički način razmišljanja i neutaživa žeđ za učenjem kao i nadarenost za prepoznatljiv način samoizražavanja stvaraju muškarca koji je vrlo privlačan. Jer, ništa mu ne vredi ako je samo zgodan. Baš ništa.

Smisao za humor

Naravno, niko ne kaže da on treba biti klaun kojem se stalno smejete, ali veoma je teško povezati se s nekim ko sve shvata bukvalno, ko je preozbiljan i retko se smeje.

Velikodušnost

Škrtost je odbojna. I to ne samo škrtost na novcu već i ona na emocijama. Dok rasipanje novca i emocija ukazuju na nedostatak kontrole ili samopoštovanja, škrtost ukazuje na sklonost stvarima nauštrb ljudima. Zaista, nije nimalo privlačno biti s nekim ko se emocionalno i fizički suzdržava.

Toplina

Vrlo je teško povezati se s nekim ko je oko sebe podigao zidove. Saosećanje, empatičnost, osmeh, radost – sve ove osobine će vas “razoružati”, u pravom smislu te reči. Ljubaznost je privlačna. Jednostavno jest.

Svesnost

Sposobnost da budemo svesni i prisutni u trenutku, čak iako je taj trenutak bolan, krajnji je oblik ambicije, jer zahteva predanost ličnom rastu koji nije za one sa slabim srcem. Zbog muškarca koji zrači mirnim samopouzdanjem, koji je u stanju ostati miran i pribran kada se suoči sa izazovima, velikom broj žena klecaju kolena.

Partnerstvo

Muškarac koji ne pokušava dominirati u bilo kojem slučaju, koji razume potrebu za kompromisima, reciprocitetom, kumunikacijom i poštovanjem zapravo je muškarac vredan divljenja. Nemojte gubiti vreme s muškarcima koji vas pokušavaju uplesti u svoje “igrice” i koji vas žele kontrolisati samo da bi se osetili kao muškarci. To nisu muškarci već kukavice.

Autor: minimagazin.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top