Tajna istinske ženske lepote

woman-593141_1280
Pixabay.com

Lifestyle

Tajna istinske ženske lepote


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

U doba kad se jako naglašava fizička lepota, trebalo bi obratiti pažnju na druge kvalitete koje pokazuju onu istinsku.

1. SKROMNOST (DRUGAČIJE VRSTE)

U današnje doba svaka žena oseća pritisak da bude najbolja u svakom području života. Skromnost je sposobnost da prihvatimo svoje pozitivne osobine i talente. To je ona vrsta skromnosti koja omogućuje da slavimo tuđe uspehe i postignuća jednako kao vlastite. Kad smo u potpunosti zadovoljni sami sobom, nemamo potrebu za glumom i pretvaranjem. Lepota je kad se uživa u životu, baš takvom kakav jest, bez upoređivanja s drugima i pokušaja da se oni nadmaše u bilo čemu. Istinski lepa žena voli i prihvata sebe i duge.

2. NEŽNOST

Zbog stresa svakodnevnog života imamo naviku da osuđujemo i budemo grubi. Mogućnost da učini korak nazad, da govori nežno i da je ljubazna je najbolji način komunikacije ovakve žene. Ona se lako povezuje sa svim ljudima, sposobna je davati i primati ljubav na uravnotežen način.

3. MOĆ DA USTANE NAKON PADA

Svako povremeno padne i ne uspe u nečemu. Istinski lepa žena zna kad nije u najboljem izdanju. Ne osuđuje brzo i umesto toga ostane strpljiva, odana i puna rešenja koja joj mogu pomoći. Takva je i s drugima. Ona shvata važnost pomaganja.

4. ŽILAVOST

Ona zna šta učiniti kad joj život pruži limune. Na taj način dobija najbolje životne lekcije. Ona može sve izdržati u nadi da će sve biti dobro i da će postati snažnija. Učiniće sve što može da se podigne i neće odustati dok ne postane snažnija nego pre.

5. SPOSOBNOST INTUICIJE

Intuicija je duboko sakrivena inteligencija, a žene su rođene s velikom količinom intuicije. Ponekad se srce i razum ne slažu te je tada potrebno slušati intuiciju. Ova žena zna kako verovati unutrašnjem vodiču, čak i ako ne zna uvek šta činit. Učiniće ono što oseća da je ispravno i znaće da postoji razlog za to.

6. ISKRENOST

Ova žena zna kako biti iskrena sama prema sebi – zna kada nije spremna, kada nije u pravu, ali i kada jest. To joj pomaže da shvati svoju moć, da govori svoju istinu i radi isto za druge.

7.  HRABROST

Hrabrost je svakako kvalitet predivne žene. Sposobnosti da donosi odluke i rizikuje  su ključne u životu. Lepa žena ima hrabrosti da se suoči sa sobom i svojim strahovima jer zna da je oni žele nečemu naučiti.

8. IMA VELIKO SRCE

Žene prirodno vole davati i brinuti. Istinski lepa žena zna kada davati, kome davati i ko je vredan. Ona ne pruža svoje srce samo tako, ali zna šta učiniti kad se ipak na to odluči. Voli biti zaljubljena i ostvarena u ljubavi. Iskreno veruje kako će je srce uvek dovesti tamo gde treba biti i zato ga sledi svim svojim bićem.

Izvor: zdrava i sretna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top