Žena koja osvaja: 4 beauty pitanja za Jelenu Tomašević

1

Poznati

Žena koja osvaja: 4 beauty pitanja za Jelenu Tomašević

Šarmantna pevačica uživa u doterivanju, ali često se dešava i da izađe iz kuće bez trunke šminke, potpuno neopterećena, jer smatra da je lepota žene u njenom stavu, osmehu i energiji

Osim što svojim raskošnim glasom i talentom osvaja publiku, pevačica Jelena Tomašević (33) to čini i svojom pojavom. Ona važi za damu od stila koja je uvek besprekorno doterana, a osim što mnogo pažnje pridaje nezi kože lica, za njenu vitku liniju, pored genetike, najzaslužniji su treninzi i zdrava izbalansirana ishrana.


FOTO: MILOŠ NADAŽDIN

– Najbitnije mi je da posle celodnevnog snimanja dobro skinem šminku i da se umijem. Posle toga nanesem serum ili prespavam bez ičega na licu, a ujutru stavim hidratantnu kremu. Bitno mi je da imam kvalitetnu kremu, serum za lice i puder.


FOTO: MILOŠ NADAŽDIN

– Kad god ne moram, ne šminkam se jer tako odmaram lice pošto često imam make-up zbog emisija i koncerata. Ne umem sama da se našminkam tako dobro kao kad to urade moji saradnici Nena Ilić, Dušan Lazić ili Marko Nikolić, oni su majstori svog zanata. Scenska šminka mnogo se razlikuje od svakodnevne, koja je u mom slučaju minimalna. Volim da se doterujem, ali ima dana kada izađem iz kuće bez trunke šminke.


FOTO: MILOŠ NADAŽDIN
– Bitno je početi s pravom negom lica na vreme da nas starost ne bi pitala gde nam je bila mladost.

FOTO: MILOŠ NADAŽDIN

– Već duže vreme o mom licu brine dr Nevenka Dokmanović. Najviše mi prijaju hemijski piling i PRP tretman, posle kog mi je koža glatka kao svila. Povremeno odlazim na treninge, a trudim se kad god mogu da idem u saunu i na masažu. Smatram da je u zdravom telu zdrav duh, a lepota žene zaista dolazi iznutra i nije toliko važan fizički izgled koliko stav, energija, harizma i osmeh.

MILICA PRELEVIĆ
Izvor: Story.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top