Ako radi ovih 5 stvari onda pored sebe imate muškarca koji vas obožava!Ako radi ovih 5 stvari onda pored sebe imate muškarca koji vas obožava!

1

Ljubav i seks

Ako radi ovih 5 stvari onda pored sebe imate muškarca koji vas obožava!Ako radi ovih 5 stvari onda pored sebe imate muškarca koji vas obožava!

Zaboravite na iskaze ljubavi u obliku skupih večera, ogromnih buketa cveća i ostalih fotogeničnih stvari koje dobro prolaze na društvenim mrežama – muškarac koji je stvarno zaljubljen u ženu radi ove stvari.

Pokazuje poštovanje
Stvar je jednostavna – ako je stvarno zaljubljen, pokazivaće poštovanje prema ženi i dati joj do znanja da je ona za njega mnogo više od lepog lica i tela koje može pokazivati drugima. Nažalost, velik je broj onih koji su samo opčinjeni izgledom, a o poštovanju uopšte ne razmišljaju.

Iskren je
Kad se muškarac stvarno zaljubi, nema govora o glumatanju – zaljubljeni muškarci žele da ih žena u njihovim životima vidi baš onako kakvi stvarno jesu. Bez pretvaranja i ulepšavanja.

Seti se važnih stvari
Lako za godišnjicu i rođendan, zaljubljeni će se muškarac setiti i svih drugih stvari koje su važne ženi u njegovom životu – od toga kakvu kafu pije do pesme koju obožava slušati kad se probudi. To je dokaz da je sluša kad nešto priča.

Trudi se da bude bolji
Samo će se zaljubljeni muškarac potruditi da postane bolja osoba kako bi žena u njegovom životu bila srećnija – ostali će misliti samo na sebe.

Bori se
Pre nego što uđe u ozbiljnu vezu, prosečni muškarac ima 6 manje-više nevažnih veza s drugim ženama. To kažu istraživanja, a ista istraživanja pokazuju i da te žene poprilično brzo napuštaju njegov život, te da se on ne bori da ostanu u njemu jer ih ne smatra preterano važnim. Međutim, zaljubljeni muškarac će se boriti da žena ostane u njegovom životu.

Izvor: beograd.in

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top