Žena koja poseduje sve ovo naprosto će oboriti muškarce sa nogu

ljubav-par-decko-devojka-foto-profimedia-1480697542-1049167
Pixabay.com

Ljubav i seks

Žena koja poseduje sve ovo naprosto će oboriti muškarce sa nogu

Žena koja poseduje sve ovo naprosto će oboriti muškarce sa nogu.

1. Samopouzdanje

Muškarci vole ženu punu samopouzdanja, ženu koja se oseća dobro u svojoj koži. Onima sa velikim egom, muškarci jednostavno ne prilaze. Oni vole odlučne žene, koje znaju šta hoće, to im je toliko seksi da su prosto opčinjeni njima.

2. Žene sa smislom za humor

Žene koje se smeju prirodno, a ne na silu, muškarci prosto obožavaju. Žene koje imaju zdrav i umeren smisao za humor su se pokazale poželjnijim od onih koje su namrštene i koje ne znaju za šalu.

3. Strastvenost

Strastvena žena je interesantna muškarcima. Međutim, strast koja njih privlači ne odnosi se samo na onu u krevetu nego i na onu koja strastveno obavlja poslove, koja ima hobije u koje je ludo zaljubljena, ona koja kaže šta misli, koja ima ideje i voli ljude i druženja.

4. Žene koje imaju sopstveno mišljenje

Mnogo žena formira svoje mišljenje na osnovu tuđih mišljenja, a žena koja odluči da bude u vezi sa nekim muškarcem samo zato što su to odobrile njene prijateljice, muškarcu i nije potrebna, niti će se on zaljubiti u takvu ženu.

Muškarcima treba žena koja će sama odlučiti da li je on vredan nje i koja će ne oslanjajući se na mišljenja drugih odlučivati o stvarima u vezi.

5. Žene koje su ponosne na svoj izgled

Muškarci vole žene koja se ponose svojim izgledom, ali ne samo gaderobom, nego i ukoliko one drže do sebe u svakom smislu, od higijene do frizure. Muškarci ove detalje i te kako primećuju.

Izvor: beograd.in

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top