ŽENE ĆE PRE PREVARITI NEGO MUŠKARCI: Ali u tome ima jedna veoma zanimljiva stvar!

99292bab07d1982ceba053ed73020f312418ec4f1_articlemain

Ljubav i seks

ŽENE ĆE PRE PREVARITI NEGO MUŠKARCI: Ali u tome ima jedna veoma zanimljiva stvar!

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da žene zaista imaju veću sklonost preljubu i to zbog jedne vrlo zanimljive činjenice.

Naime, ekipa iz Ilicit Encountersa, stranice na kojoj ljudi u braku mogu tražiti partnera za preljubu, napravila je istraživanje o tome koliki uticaj imaju roditelji na odluku o preljubi. Istraživanje su proveli na hiljadu svojih klijenata, pola su bili muškarci, a pola žene. Pokazalo se da 71% žena koje varaju svoje muževe imaju majke koje su takođe varale.

Poređenja radi, samo 45% muškaraca imalo je oca koji je takođe varao u braku.

„Suprotno širokom uverenju, većina muškaraca se ne hvali statusom preljubnika. Iako možda ne izgleda tako, oni se zapravo podsvesno boje reakcije svojih očeva na preljube, pa čak ako su očevi i sami preljubnici“, kažu iz Ilicita.Što se žena tiče, 66% njih je reklo da su osećale kao da imaju dopuštenje da varaju jer su i njihove majke radile isto, dok je 86% muškaraca reklo da bi prestalo s varanjem kada bi im otac tako „naredio“.

Jedino u čemu su se složili i muškarci i žene bilo je to da varanje „ne mora nužno biti prihvatljivo ili moralno ispravno“.

(index)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top