O OVOME DO SADA NIJE PRIČAO Evo šta se desilo kad je Novak prvi put ugledao Jelenu

Printscreen

Poznati

O OVOME DO SADA NIJE PRIČAO Evo šta se desilo kad je Novak prvi put ugledao Jelenu

Novak Đoković ne krije koliko mu podrška supruge Jelene znači u životu, ali jedan detalj koji je otkrio o ljubavi prema njoj će vas sve potpuno raznežiti.

Novak Đoković se u Jelenu zaljubio na prvi pogled

Novak Đoković se u Jelenu zaljubio na prvi pogled

– Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav prema porodici, životu i sportu, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled – otkrio je Novak u kampanji „Who makes you“ koja je snimljena za brend „Jacob’s creek“, a putem koje je Novak objasnio ko su ljudi koji mu znače u životu.

Novak u reklami nije krio koliko voli svoju ženu.

– Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka – iskreno je rekao Novak koji se u videu grli i mazi sa svojom suprugom.

Osim o Jeleni, Novak je pričao i o podršci brata Marka.

Video

– Ljubav koju osećam prema bratu je bezuslovna. I kakvim god putevima da idemo u životu, uvek ćemo biti nerazdvojni – objasnio je Novak koji ističe da je Marko deo njegovog tima koji mu pomaže da potraži unutrašnju snagu.

Interesantno je i da se Novak u videu dotakao i teme konkurencije pa je istakao da danas ne bi bio dobar da nije imao jaku konkurenciju u Federeru, Nadalu i Mareju.

– Njihovo rivalstvo mi je pomoglo da budem bolji i da razumem na čemu bi trebalo da radim na putu ka vrhu.

Video

Podsećamo, Novak je i prošle godine učestvovao u kampanji ovog brenda pod nazivom „Made by“ tokom koje je snimio dva filma „Prvi sastanak“ i „Tradicija“. Tada je govorio o Jeleni, ali i o posebnim trenucima koje je provodio sa porodicom.

O prvom sastnaku sa Jelenom je ispričao:

– Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promenio zauvek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno. Iskreno sam se osetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sedim prekoputa najneverovatnije žene koju sam ikada video, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana – rekao je Novak prošle godine.

 Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top