O OVOME DO SADA NIJE PRIČAO Evo šta se desilo kad je Novak prvi put ugledao Jelenu

Printscreen

Poznati

O OVOME DO SADA NIJE PRIČAO Evo šta se desilo kad je Novak prvi put ugledao Jelenu


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Novak Đoković ne krije koliko mu podrška supruge Jelene znači u životu, ali jedan detalj koji je otkrio o ljubavi prema njoj će vas sve potpuno raznežiti.

Novak Đoković se u Jelenu zaljubio na prvi pogled

Novak Đoković se u Jelenu zaljubio na prvi pogled

– Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav prema porodici, životu i sportu, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled – otkrio je Novak u kampanji „Who makes you“ koja je snimljena za brend „Jacob’s creek“, a putem koje je Novak objasnio ko su ljudi koji mu znače u životu.

Novak u reklami nije krio koliko voli svoju ženu.

– Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka – iskreno je rekao Novak koji se u videu grli i mazi sa svojom suprugom.

Osim o Jeleni, Novak je pričao i o podršci brata Marka.

Video

– Ljubav koju osećam prema bratu je bezuslovna. I kakvim god putevima da idemo u životu, uvek ćemo biti nerazdvojni – objasnio je Novak koji ističe da je Marko deo njegovog tima koji mu pomaže da potraži unutrašnju snagu.

Interesantno je i da se Novak u videu dotakao i teme konkurencije pa je istakao da danas ne bi bio dobar da nije imao jaku konkurenciju u Federeru, Nadalu i Mareju.

– Njihovo rivalstvo mi je pomoglo da budem bolji i da razumem na čemu bi trebalo da radim na putu ka vrhu.

Video

Podsećamo, Novak je i prošle godine učestvovao u kampanji ovog brenda pod nazivom „Made by“ tokom koje je snimio dva filma „Prvi sastanak“ i „Tradicija“. Tada je govorio o Jeleni, ali i o posebnim trenucima koje je provodio sa porodicom.

O prvom sastnaku sa Jelenom je ispričao:

– Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promenio zauvek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno. Iskreno sam se osetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sedim prekoputa najneverovatnije žene koju sam ikada video, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana – rekao je Novak prošle godine.

 Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top