(VIDEO) Razgovor Novaka Đokovića sa sinom nasmejao Instagram: evo na kojem jeziku je mali Stefan izgovorio prve reči (FOTO)

1

Poznati

(VIDEO) Razgovor Novaka Đokovića sa sinom nasmejao Instagram: evo na kojem jeziku je mali Stefan izgovorio prve reči (FOTO)


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pored fantastičnog sportskog umeća, pokazao je kako se dobro snalazi u ulozi supruga i oca, a ovoga puta je svojim porodičnim aktivnostima nasmejao i oduševio sve svoje obožavaoce!

Naime, video prilog koji je objavila Novakova supruga Jelena pokazuje kako Novak i njegov sin Stefan provode zajedničko vreme zabavljajući se, piše Lepa i srećna. Pored mnogih njihovih zanimljivih aktivnosti koje smo već videli, Novak i mali Stefan sada su zajedno kuvali, ali ono što je mnoge oduševilo jeste jezik na kojem Stefan razgovara sa tatom.

Iako su mnogi Novakovi obožavaoci očekivali da teniserov sin progovori prvo na srpskom jeziku, on je ipak iznenadio sve.

Slavni srpski teniser više nije u centru pažnje, jer njegov sin Stefan osvaja sve simpatije na društvenim mrežama! Pogledajte video na kojem Novak Đoković razgovara sa Stefanom i otkrijte zašto je preko 97 000 ljudi poželelo da vidi slatku priču popularnog tate i sina…

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

Stefan ne komunicira sa tatom na srpskom, a ni na francuskom, već na preslatkom bebećem jeziku koji se Novak očigledno trudi da nauči i razume.

Pogledajte zanimljiv video Novaka i  malog Stefana koji će vas raznežiti i nasmejati!

Izvor: Lepa i srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top