A kako izgleda vaš idealan frajer?

f102f410cdac688295cd7f538cb4282aac2366dd_articlemain

Ljubav i seks

A kako izgleda vaš idealan frajer?


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Adonis s pločicama ili couch-potato sa škembom? Nećete verovati ali jedna britanska studija je upravo dokazala da cure imaju puno niže kriterije od frajera.

Obično se za devojke kaže da su komplikovane, da ne znaju što žele, da bi mačo frajera za vreme ovulacije, a mekušca nakon. A onda opet obrati, jer kada ih pitate što im je najvažnije prilikom odabira frajera često kažu humor, pa vi sad znajte. Srećom, Britanci su poželeli otkriti kako stvarno izgleda idealan frajer za žene pa su ispitali 1000 muškaraca i isto toliko žena. Rezultati su ispali prilično šokantni, jer 72% žena tvrdi da žele apsolutno prosečnog frajera, i to onoga koji ne visi u teretani, niti stoji duže pred ogledalom nego ona. Vidi sliku desno.

S druge strane, 62% ispitanih frajera su toliko podigli kriterijume da po njima idealan muškarac izgleda ni manje ni više nego savršeno, vidi sliku levo – kao kombinacija Justina Biebera (kosa), Gerarda Butlera (lice), Hugha Jackmana (ruke), Davida Gandyja (trbuh) i Cristiana Ronalda (noge). Dakle, hipster s mišićima. I sada kreću problemi jer kada su curama pokazani takvi roboti idealnih muškaraca većina je rekla “Ne hvala”, jer takav lik ne pruža ni stabilnost, sigurnost, nežnost niti garanciju da će vam se posvetiti kao prosečni tipovi. A što vi mislite? Birate li sliku levo ili desno te kako izgleda vaš idealan muškarac?

cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top