Mišel otkrila neverovatnu istinu o svom suprugu: Da li ste vi uspeli da primetite OVO?

r3bktkqturbxy83odqznjhlotzjmgq2zgi3ntdkn2q2ndixnju2owvhms5qcgvnkpudawdnbnznaz2tas0cns0bvg

Lifestyle

Mišel otkrila neverovatnu istinu o svom suprugu: Da li ste vi uspeli da primetite OVO?


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Otišao je januara ove godine sa funkcije američkog predsednika, a na njegovo mesto je došao Donald Tramp. I dok kontroverznog prvog čoveka Amerike prate u stopu, mnogi na Baraku Obami nisu uspeli da primete nešto veoma važno.

Barak je predsednik Amerike bio u dva mandata, od 2009. do 2017. godine. Pratile su njegovo predsednikovanje i kritike, a čini se da je najveću popualrnost dobio tek kada je otišao sa tog mesta i posao prepustio nimalo voljenom Trampu.

Komentarisalo se svašta tokom njegova dva mandata, a njegova supruga Mišel Obama uspela je da, i tokom boravka u Beloj kući, da postane jedna od najuticajnijih prvih dama u američkoj istoriji.

Možda su njen sjajan stil i harizma krivi za ovo:

„… bez obzira šta je radio, uvek je nosio isti smoking. Ljudi su fotografisali moje cipele, narukvice, ali niko nije primetio da je on  imao isto odelo i cipele osam godina“, rekla je Mišel misleći na Barakov stil odevanja tokom zvaničnih poseta.

Par Obama na inauguraciji Donalda Tramoa januara ove godine u Vašingtonu
PAR OBAMA NA INAUGURACIJI DONALDA TRAMOA JANUARA OVE GODINE U VAŠINGTONUFOTO: PROFIMEDIA

I zaista, kada se pogledaju Barakove fotografije, isto odelo i cipele su tu. nije on kao predsednik imao širok prostor za manervisanje kada je odevanje u pitanju, ali da je mogao da nosi odela drugalijih krojeva i drugačije modele cipela, to mu je bez sumnje bilo dozvoljeno.

Obama voli konstantu u oblačenju, a to je dolika dobrog stila.

J.M.
zena.blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top