JOVANA JOKSIMOVIĆ ŠOKIRANA: MISLILA SAM DA SE LEKAR ŠALI!

gzcktkqturbxy8zzme4ngmzztezywnmy2rhztg5nzi0ymq3y2uxnzfhmc5qcgvnkzmczqooaa

Poznati

JOVANA JOKSIMOVIĆ ŠOKIRANA: MISLILA SAM DA SE LEKAR ŠALI!


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Jovana i Željko Joksimović ne mogu da dočekaju dolazak blizanaca na svet.

Voditeljka i popularni pevač radovali su se kada su saznali da imati prinove, a sama činjenica da će istog dana dobiti dve bebe još više je ulepšala njihov harmonični život.

– To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu – rekla je presrećna majka, koja sa popularnim pevačem ima i sina Kostu, a kako je navela u intervjuu za magazin “Hello!”, još nije poznat pol blizanaca, koji na svet, prema terminu, treba da dođu za tri meseca.

– Nama je zaista jedino važno da sve bude kako treba, da porođaj bude u predviđenom terminu i da svi budemo dobro – istakla je Jovana, a svoju sreću nije krio ni tata, koji kaže da nikako nije zapostavio malog Kostu.

– Organizovali smo se veoma lako. Pripremili smo i Kostu, koji je sada sam u sobi, budući da je već veliki dečak. U stanu je, inače, sve podređeno njemu i igri, tako da bebe dolaze na pripremljenu teritoriju – otkrio je pevač i dodao da je očekivao priče o tome da su blizanci začeti veštačkom oplodnjom.

– Očekivali smo to. Sa prijateljima, koji takođe imaju blizance, šalili smo se na tu temu, jer svako prvo pita da li je reč o veštačkoj oplodnji. To je neki šablon. Međutim, mi imamo blizance u porodici i ko god je saznao, nije se iznenadio – kazao je Joksimović.

pulsonline.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top