(FOTO) ZBOG DEPRESIJE NIJE IZLAZILA IZ SVOJE SOBE: Otišla je kod frizerke da se ošiša na ćelavo, a ona joj je promenila život!

2

Lepota i zdravlje

(FOTO) ZBOG DEPRESIJE NIJE IZLAZILA IZ SVOJE SOBE: Otišla je kod frizerke da se ošiša na ćelavo, a ona joj je promenila život!


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Depresija ne bira žrtve, a to se desilo šesnaestogodišnjoj devojci koja je godinama bila u toliko lošem stanju da svakodnevne aktivnosti poput nege i češljanja kose nisu dolazile u obzir.

Iz sobe je izlazila samo kako bi otišla na toalet. Njena odlučnost da pobedi depresiju kasnije ju je dovela do frizerskog salona, kako bi se pripremila za povratak u školu. Ipak, kad je sela na stolicu, svi su ostali šokirani. Njena je kosa bila neverojatno zapetljana i prljava. Četka kroz kosu jednostavno nije mogla proći.

Devojka je rekla nešto što je frizerki Kejli slomilo srce.

„Ne mogu da se nosim sa boli koju osećam dok je češljam. Ošišaj me na ćelavo“, rekla je tinejdžerka. Međutim, ona je iz salona izašla poput prave dive. S velikim kovrdžama i sjajem u kosi. Kejli je uspela da napravi čudo i da devojci ono što joj je mnogo značilo – samopouzdanje.

Kurir.rs/Metro, Foto: Printscreen

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top