VEČITO PITANJE: Konačno znamo zbog čega dobre žene završe sa lošim muškarcima!

1

Ljubav i seks

VEČITO PITANJE: Konačno znamo zbog čega dobre žene završe sa lošim muškarcima!


Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Večno pitanje „pa kako je ona završila s njim“ nema jednostavan odgovor, jer ipak se radi o razmišljanjima koja nisu racionaln. Ako se uporno pitate kako je vaša dobra prijateljica završila s tipom kojeg vi ne biste ni štapom dirali, a najradije bi ga potpuno zaobišle, znajte da odgovor nije jednostavan i da se takva situacija vrlo lako može dogoditi i vama.
Primera radi, stav da više nema dobrih slobodnih muškaraca i da pravog zapravo nikad neće naći mnoge žene natera na spuštanje kriterijuma, a sve kako ne bi izgubile muškarca za kojeg misle da bi mogao da bude dobar.
Neke žene nikad nisu ozbiljno razmišljale o tome kakav im muškarac zapravo treba, tako da ni uz najbolju volju ne mogu da pronađu nekoga ko će im odgovarati. Stoga, najozbiljnije razmislite o tome koje ste eventualne kompromise spremni da napravite i napravite sliku muškarca koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Naravno, ima i onih naivnih duša koje u svakom pronalaze nešto dobro, pa će sve loše strane partnera zanemariti u veri da će ga tokom vremena promeniti.
Kurir.rs/Superzena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top