SEKS ĆE BITI UBEDLJIVO BOLJI: Pre 35. godine morate usvojiti ova ženska pravila!

1
Profimedia

Ljubav i seks

SEKS ĆE BITI UBEDLJIVO BOLJI: Pre 35. godine morate usvojiti ova ženska pravila!

Istraživanje je pokazalo kako žene starije od 35 godina najviše uživaju u seksu. Razlog je bolje poznavanje svog tela, svojih želja i potreba.

Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja treba da usvojite pre 35. rođendana.

1. Radite ono što volite

Seks je veoma intimna i strastvena radnja u kojoj učestvuje dvoje ljudi. Užitak koji vođenje ljubavi može doneti neverovatno je iskustvo, ali jedino ako radite ono što vam odgovara. Ne sramite se reći ne, ali se isto tako ne ustručavajte i isprobati neke nove stvari.

2. Eksperimentisanje nije tabu

Poverenje između partnera koji su u ozbiljnijoj vezi itekako može uticati na kvalitet seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaje, mali su eksperimenti u seksu i više nego dobrodošli. Isprobajte, kombinirajte i uživajte.

3. Nikada, ali nikada bez zaštite

Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od polnih bolesti kojih u poslednje vreme ima više nego što mislite. To se posebno odnosi na nove veze i intimne partnere. Ne vredi rizikovati.

4. Volite svoje čvrsto telo

Telo je u dvadesetim godinama života prelepo i zato ga se ne treba stideti. Ženska silueta moćno je oružje kojem ne može odoleti nijedan muškarac. Poigrajte se sa svojim seksipilom i uživajte u onome što imate jer će vam posle biti žao.

5. Ne žurite

Seksualni odnos može biti veoma zanimljiv i može trajati čitavu noć. Ili dan. Nije sve u seksualnom činu, već u mnoštvu sitnica pre i posle njega. Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega… Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u odnosu i istražujte svoje želje i potrebe.

Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top