Hari se zaljubio u Megan pre nego što je upoznao: „Nije davala ni pet para što nasuprot nje sedi princ! (FOTO)

2
wikipedia

Poznati

Hari se zaljubio u Megan pre nego što je upoznao: „Nije davala ni pet para što nasuprot nje sedi princ! (FOTO)

Romatična veza između princa Harija i kanadske glumice Megan Markl je veliki spektakl o kome se priča u svim krajevima sveta

Zaljubljeni par retko kada daje izjave o svojoj vezi, samo su se dva puta pojavili u javnosti zajedno ali se o njihovoj veridbi već uveliko priča i nagađa kada će se održati još jedno kraljevsko venčanje.

Još nisu zvanično vereni, ali već je jasno da će poznata glumica ostaviti svoju karijeru i preseliti se u Veliku Britaniju kako bi bila pored svog voljenog princa, a plan je da se bavi dobrotvornim radom.

Uskoro će u Engleskoj biti emitovan dokumentarni film pod nazivom „When Harry Met Meghan: A Royal Romance“, u kome će biti otkriveni detalji njihove veze. Ono što je do sada dospelo u javnost je to da je princ Hari bio zaljubljen u Megan Markl godinama pre nego što ju je upoznao.

Crvenokosi princ je prvi put video Megan u seriji „Odela“, gde ona igra mladu advokaticu po imenu Rejčel Zejn. „Bio je zaljubljen u Rejčel Zejn dve godine pre nego što ju je upoznao, a to znam jer poznajem jednog od njegovih prijatelja“, rekla je Kejti Nikol koja je profesionalni kraljevski reporter u dokumentarnom filmu.

„Ona (Harijeva prijateljica) mi je rekla da je jednu noć izašla sa princom Harijem. Bio je sinl tada, pa ga je pitala „Hari, ko je za tebe idealna devojka?“ I on je rekao „Megan Markl iz serije „Odela“.

On je upoznao svoju „idealnu devojku“ nedugo zatim.

„Zajednički prijatelj Markus Anderson organizovao je grupni izlazak i druženje prošle godine, a organizovano je tako da imaju vremena da ćaskaju…Hemija između njih je učinila svoje.“

„Ona je duhovita, puna samopouzdanja i nije davala ni pet para što nasuprot nje sedi princ Hari. Mislila je da je neverovatno sladak,“ Nikol kaže.

„Ostatak priče znate.“

Preslatko.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top