Jedinih 10 modnih dodataka koje svaka žena treba u kolekciji

woman-1149911_1280
pixabay.com

Moda

Jedinih 10 modnih dodataka koje svaka žena treba u kolekciji

Crna torbica, okrugle naušnice, mačkaste naočale – imaš ili ih sve? Ovih pet modnih dodataka zaslužuju mesto u tvojem ormaru…

Nije važno kakav je tvoj lični stil niti voliš li nositi više ili manje modnih dodataka. Nekim komadima je zauvek mesto u tvom ormaru jer su klasični, bezvremenski i uvek u modi. Nakit, cipele i torbice itekako mogu pokvariti ili popraviti tvoj celi outfit, a kad ne znaš čime dovršiti svoj outfit, ovih deset komada će ti UVEK biti od pomoći. I nema šanse da s njima pogrešiš…

Jednostavne naušnice

Male, jednostavne naušnice imaju posebnu vrednost i klasiku. Izgledaju elegantno i sofisticirano, a opet mogu ostaviti utisak kao da si se potrudila više nego što ustvari i jesi.

Torbica na lancu

Koja to cura u svojoj kolekciji nema jednu klasičnu torbicu na lancu? Možeš je nositi na nekoliko različitih načina, u apsolutno svim prilikama i UVEK Izgleda trendi, elegantno i cool – i to u isto vreme!

Sunčane naočale

Znamo da žene često u svojoj kolekciji imaju i nekoliko desetaka sunčanih naočala, a sve što ti treba je jedan dobar, kvalitetan par koji najbolje pristaje tvome licu. Jesu li to avijatičarske naočale ili cat-eye, svejedno je. Uvek biraj model koji najbolje pristaje baš tebi i tvojim crtama lica.

Klasični ručni sat

Ako već ne želiš običan crni kožni kaiš na satu, možeš odabrati i klasičan zlatni ili srebrni model. Jedan klasičan sat zaslužuje se naći u kolekciji svake žene, a toliko ćeš mu se puta rado vratiti da će ovo biti jedna od boljih investicija sa tvoje shopping liste.

Crne salonke

Ne trebamo ništa ni reći, zar ne? Crne salonke su klasične, bezvremenske i uvek tako savršene.

Kožni kaiš

Dobar kožni kaiš može ti doslovno trajati zauvek! Nikada nije zastaro i uvek tako savršeno komplementira tvojim farmericama.

Statement naušnice

Ako nisi fan velikih okruglih naušnica, takozvanih ringova, uvek možeš odabrati jedan viseći model za sebe. Ovakve ćeš naušnice rado nositi u svim svečanijim prilikama ili trenucima kada tvojem looku nedostaje malo maštovitosti.

Dnevna torba

Klasična vrećasta, pre svega prostrana torba komad je koji ćeš nositi nebrojeno puta. Iz istog razloga, upravo je ovakav model najbolja moguća investicija jer je tvoja dnevna torba tvoj suputnik kroz život, zar ne?

Statement cipele

I najjednostavniji all-black outfit će ubojite statement cipele podići na novi nivo. Jedan ovakav par zaslužuje se naći u tvom ormaru, investicija u njih će ti se uvek isplatiti.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top