10 opravdanih razloga da mu kažete da je kraj

heartsickness-428103_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

10 opravdanih razloga da mu kažete da je kraj

Nekada je gotovo nemoguće završiti vezu iako smo prilično sigurni da joj je došao kraj. Ljubav se u jednom periodu može pretvoriti u sažaljenje i tako nas navesti da ostanemo u nesretnom odnosu. Kako onda znati da je vreme za prekid? Upravo u tome, pomoći će vam naš popis…

Očekujete promenu kod partnera

Bilo da se radi o promeni u vezi njegovih izgovora, selidbe ili braka, vi neprestano čekate da se nešto promeni, a to čekanje ne vodi nigde. Ili nešto preduzmite ili prekinite.

Ne rešavate probleme

Koliko god da su sitni, čini se da su problemi i nesuglasice s partnerom postali nerešivi. Ako je ono što ste ranije lako opraštale i neretko zaboravljale sada ključna tema vaših rasprava, jasno vam je da nešto ne štima u vašem odnosu.

Samo vas seks održava u kontaktu

Ne zvuči baš idealno, zar ne? Zdrava veza trebala bi biti izgrađena na višem nivou od fizičke, ali trebala bi uključivati i dovoljnu dozu fizičke.
Nesretne ste

Da, moguće je voleti nekog, ali se ne osećati ugodno u vezi s njim. Zbog toga nemate razloga gubiti svoje dragoceno vreme sa nekim ko vas ne čini sretnima. Pronađite osobu koja zaslužuje vašu energiju i vreme.

Upuštate se u razmišljanja o solo životu ili drugom partneru

Vaše fantazije dovoljan su vam znak! Maštanje o partneru koji je ljubazniji, emotivniji ili otvoreniji u komunikaciji s vama govori vam o svemu što vam fali u odnosu s trenutnim muškarcem.

Ne dobijate ono što ste zaslužile

Nikada ne prihvatajte manje od onoga što vam pripada! Ne dozvolite sebi da budete jedina osoba koja se trudi da veza uspe.

Trpite nasilje

Fizičko nasilje nije jedini oblik zlostavljanja. Maltretiranje na emotivnoj, odnosno psihičkom nivou, računa se, takođe, i sve je učestalije. Uvrede, ponižavanje i manipulacija jasni su pokazatelji da vam više nije mesto u toj vezi.

Vaša veza ne napreduje iz vama nepoznatog razloga

Ako ste primetile da vaš partner ne vidi budućnost s vama, zašto vi i dalje gradite vezu s njim?

Pauze i prekidi nisu vam nepoznati

Uzaludni su pokušaji ‘popravljanja’ nečega što odavno ne valja!

Čitate ovo jer sumnjate u svoju vezu i mislite kako joj je došao kraj.

Treba li vam još razloga?

Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top