6 radnji koje trebate napraviti svaku veče pre spavanja kako se strast ne bi izgubila

kissing-1149918_1280-1
pixabay.com

Ljubav i seks

6 radnji koje trebate napraviti svaku veče pre spavanja kako se strast ne bi izgubila

Bliskost se ne događa sama od sebe, kao ni strast. Morate raditi na njima!

1. Idite u krevet u isto vreme. Parovi osećaju povezanost kada su na istom mestu u isto vreme. Odluka da u krevet uvek idete zajedno, stvoriće osećaj povezanosti među vama, a kada ste već u njemu, iskoristite savršenu priliku za vođenje ljubavi…

2. Odvojite se od elektronike. Neka vaša spavaća soba bude vaše ljubavno gnezdo… Mesto na kom neće postojati obavesti s društvenih mreža, mesto na kom ništa osim vas dvoje neće postojati. Tako će bliskost među vama postati veća.

3. Ne čavrljajte, razgovarajte! Umesto čavrljanja tokom trajanja reklama, razgovarajte u krevetu držeći se za ruke. Nakon prepričavanja dana koji je iza vas, vrlo brzo ćete doći i do one teme koja je jedina bitna- vas dvoje.

4. Započnite predigru puno pre ulaska u sobu. Predigra je ono što čini seks zanimljivijim. Zbog toga je započnite već tokom jutra kako bi on nestrpljivo čekao kraj radnog vremena da vas što pre vidi. Mala poruka na frižideru ili uzbudljivi poziv tokom dana? Imate bezbroj mogućnosti. Zaintrigirajte ga i dajte mu do znanja da ga želite.

5. Istražite što odgovara vašem partneru i što voli. Najbolja predigra je ona koju započinjete kako biste zadovoljile partnera bez očekivanja povratne reakcije. Pružite svom muškarcu opuštajuću masažu koja će uzburkati strasti, a istovremeno ojačati vaš odnos i poverenje.

6. Ne umanjujte važnost poljupca za laku noć. Neki parovi ne vole spavati zagrljeni, potreban im je prostor, smeta im vrućina ili jednostavno ne žele deliti svoj pokrivač… Kako god, nikada ne zaboravite na taj mali, slatki poljubac koji zaokružuje celokupan dan.
Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top