Tri tipa frajera koje treba izbegavati

couple-1521402_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

Tri tipa frajera koje treba izbegavati

Niko nije šarmantan kao što su oni. I niko vam neće slomiti srce kao oni!

1. Izgubljeni umetnik. Niko vas nije bario na romantičniji način od njega. Niko se ne izražava lepše od njega. Ni s jednim drugim muškarcem niste mogli satima razgovarati o umetnosti. Mesec dana ste bili u sedmom nebu a onda počeli primećivati sve ono što ne štima u vašem odnosu. Kao prvo, shvatili ste da ga još nikad niste videli – nenapušenog. Pitate se bi li vas uopšte prepoznao „na suvo“. Drugo, malo vam je dosadilo da vi uvek morate plaćati za sve jer je on „između poslova“. Treće, shvatate da uvek vi inicirate viđanje. Prepustite li to njemu, vrlo će se verovatno desiti – da se više nikad ne vidite.

2. Party animal. Upoznali ste se u klubu. Jednako je izdržljiv na plesnom podijumu i u krevetu – do jutra. Fantastičan je ljubavnik,a jedini je problem što ste se u to uverili vi i i – još pola grada. Ni u ludilu ne vodite ljubav s njim bez kondoma!

3. Mamin sin. Fin, pristojan, spreman za ozbiljnu vezu. Jedini je problem što vas je u vezi troje: vi, on i njegova mama. Bolesno je vezan za nju i čini vam se da je ona sveprisutna- bilo da se odlučuje o tome šta ćete za nedeljni ručak ili za ostatak života.
Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top