Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

1
Profimedia

Poznati

Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

Ivanka Tramp je tokom kampanje svom ocu bila velika podrška i prema pisanju medija ‘tamo gde je Donald zabrljao sa radiklanim izjavama, ona je popravljala situaciju i osvajala simaptije američkih birača’. Dan pre inauguracije, preselila se sa svojom porodicom u Vašington, gde će živeti tokom Donaldovog predsedničkog mandata…

Ivanka je rođena 30.oktobra 1981. godine na Menhetnu, u srcu Njujorka.

Roditelji su joj se razveli kada je imala nepunih deset godina. Ima dva rođena brata, starijeg Donalda Juniora i mlađeg Erika, kao i polusestru Tifani iz očevog braka sa Marlom Mejpl, i polubrata Barona kojeg je Donald dobio u braku sa Melanijom.

U brojnim intervjuima, Ivanka je, pričajući o svom detinjstvu, govorila da iako su ona i braća znali da su roditeljima najvažniji, njen otac nikada nije dozvolio da stvari uzimaju zdravo za gotovo.

Razvijao im je radne navike, učio da cene novac, nije dopuštao da postanu bahata bogataška deca.

foto: Profimedia

-Kada sam imala samo šest godina, slao mi je projekte fotografije zgrada i govorio da jedva čeka da počnem da radim sa njim – priseća se Ivanka svog odrastanja.

Kada je stasala za polazak u školu, upisali su je u „Chapin School“ na Menhetnu, odakle je sa petnaest godina, prebačena u Volingfordski internat „Choate Rosemary Hall“.

Vreme provedeno u internatu, nazivala je „zatvorskim danima“, ali njen otac je za nju želeonajbolje obrazovanje i o tome nije mogli biti diskusije.

Nakon internata, otišla je na studije Džordžtaun, odakle je prešla na Univerzitet Pensilvanija. Diplomirani ekonomista je postala 2004. godine.

Još tokom školskih dana, bavila se i manekenstvom, a prvi put se 1997. godine pojavila na naslovnici tinejdžerskog časopisa „Seventeen“. Potom je bila na naslovnim stranama brojnih magazina kao što su „Harper’s Bazaar“, „Forbes“, „Avenue“, „Top Choice Magazine“…

foto: Profimedia

Tokom svoje manekenske karijere, radila je revije i modne kampanje za proslavljena svetska imena i brendove medju kojima su „Versace“, „Tommy Hilfiger“,“Marc Bower“, „Thierry Mugler“.

Kada je krajem 2007. godine udružila kreativnost i znanje sa kompanijom koja se bavi prodajom dijamanata „Dinamic Diamond Corp.“, nastala je njena linija dijamantskog i zlatnog nakita.

Danas radi i kao modni dizajner – odeća, cipele i tašne sa njenim potpisom prodaju se širom Amerike. Iako njene modele amerikanke rado nose, često je modni poznavaoci prozivaju zbog navodnog kopiranja tuđih modela. Bila je i na meti kritika udruženja za zaštitu životinja,zbog korišćenja zečijeg krzna.

foto: Profimedia

Ivanka kaže da je oduvek znala, kao i svi u porodici , da joj je „bavljenje nekretninama u krvi“, pa je nakon koledža jedno vreme radila u kompaniji za upravljanje i razvoj nekretnina, a zatim se pridružila porodičnom biznisu, gde je do izbora obavljala funkciju potpredsednika Tramp organizacije.
foto: Profimedia

Sadašnjeg supruga, pravnika Džereda Kušnera, srela je 2005.godine, kad je i započela njihovnaljubavna romansa. Posle tri godine su se razišli, ali godinu dana kasnije pomirili i venčali.Zbog supruga, Ivanka je promenila veru i prešla na judaizam. Par ima troje dece: kćerku Arabelu i sinove Džozefa i Teodora.

foto: Profimedia

Svom ocu je bila velika podrška tokom predizborne kampanje, i prema pisanju medija „tamo gde je Donald zabrljao sa radiklanim izjavama, Ivanka je popravljala situaciju i osvajala simaptije američkih birača“.

Dan pre inauguracije, preselila se sa svojom porodicom u Vašington, gde će živeti tokom Donaldovog predsedničkog mandata.

foto: Profimedia

S obzirom na status modne ikone, tokom i posle inauguracije, njeni brojni fanovi na Instagramu, ali i kritički nastrojeni mediji pa čak i Trampovi protivnici, hvalili su njen stajling.

Dok se spekulisalo da će stalno nositi odeću koju je sama kreirala, i tako svojoj modnoj kompaniji obezbediti reklamu, ona nije upala u tu klopku, i birala je komade poznatih američkih brendova „Oscar de la Renta“ i „Carolina Herrera“.

Izvor: zenskatv.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top