3 stvari koje svaki frajer najviše ceni

people-2587456_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

3 stvari koje svaki frajer najviše ceni

I sami sigurno znate koliko puno znači kada neko nastoji doneti vam osmeh na lice..

1. Imajte razumevanja za trenutke u kojima ne želi razgovarati o onome što ga muči. Većina frajera misli kako će se osećati još gore ako razgovaraju o problemu koji ih muči, a što je glavni razlog zbog čega se ne otvaraju lako poput nas žena. Zato njegovu ćutnju nemojte doživljavati lično. Vaš frajer će ceniti vaše razumevanje, a na kraju će vam sigurno doći i reći šta ga to toliko muči. Samo mu dajte vremena!

2. Nastojte ulepšati mu svaki dan, i život uopšte. I sami sigurno znate koliko puno znači kada neko nastoji doneti vam osmeh na lice, a posebno kada vam se dogodi dan u kojem vam se čini da sve ide nizbrdo. U takvim, ali i svim ostalim danima, budite svetla tačka njegovog života. Pitajte ga želi li s vama raditi nešto zabavno, a ako želi, predložite mu neku razbibrigu koja će mu skrenuti misli s problema barem za kratko.

3. Pokažite mu da vam je stalo do njega i da ste uz njega što god se dogodilo. Pokažite mu da ste uz njega i da ga razumete i on će vam biti neopisivo zahvalan na tome. Bilo da je u pitanju njegova karijera, želja za napredovanjem u nečemu što ga veseli ili jednostavno dilema oko neke važne životne odluke, pokažite mu da ste uvek tu za njega.

Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top