Tu ga dotakni! 5 najosetljivijih muških erogenih zona

Ljubav i seks

Tu ga dotakni! 5 najosetljivijih muških erogenih zona

I muškarci imaju neka mesta na telu koja ih – za vreme stimulacije – bacaju u ekstazu. Otkrivamo koja…
Naravno, svima je dobro poznato kako je penis centralna erogena zona svakog muškarca. Međutim, kad bi se stalno i jedino koncentrisali isključivo na to jedno mesto, onda bi seks ubrzo postao jednoličan i dosadan. Stoga je dobro upoznati i ostale erogene tačke muškog tela te ih uključiti u vruće igre…
1. F-tačka
„F“ je u ovom slučaju kratica za frenulum – tanku kožnu opnu koja spaja kožu i glavić. Ta je tačka izuzetno osetljiva i njeno dodirivanje (najbolje oralnim seksom) izludeće partnera.

2. P-tačka
Zvana i perineum. To je područje između penisa i anusa. Nežni dodiri te tačke dovešće muškarca do vrhunca strasti.

3. Palac
Da, na prvu loptu možda zvuči čudno da je palac muška erogena zona. Zapravo – i nije baš. Ali, ako mu nežno ljubiš prste, pa počneš sisati palac i pri tome ga seksepilno gledaš u oči – ni jedan frajer neće ostati ravnodušan.

4. K-tačka
„K“ je ovde kratica za križnu kost. Da, i leđa mu mogu pružiti zadovoljstvo, a posebno donji deo. Kako? Pa, tamo se ispod kože nalazi splet živaca povezanih s genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija križne kosti može čak dovesti muškarca do orgazma. Ako je to tako, zašto mu ne bi priuštili masažu…

5. Glutealni nabor
Donji deo stražnjice, tamo gde stražnjica prelazi u bedro, izuzetno je osetljivo mesto – toliko da se neki muškarci jako pale na to.

 

Izvor: miss7

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top