Saveti zbog kojih više nikada nećete obući pogrešnu modnu kombinaciju

people-2594683_1280
pixabay.com

Moda

Saveti zbog kojih više nikada nećete obući pogrešnu modnu kombinaciju

S jednostavnim i večitim komadima bićete uvek odlično stilizovani.

To uopšte nije teško.

Kreirajte svoju uniformu
Kad kažemo uniforma, ne mislimo bukvalno, već vam savetujemo da osmislite jednu ili nekoliko dnevnih kombinacija koje ćete češće nositi, koje će se bazirati na vašim omiljenim odevnim komadima i koje ćete osvežavati raznim detaljima. U njima ćete se uvek osećati prijatno i dobro pa kad nemate modne inspiracije, posegnite za njima, jer nećete pogrešiti.

Birajte klasične komade
S jednostavnim, elegantnim i bezvremenskim komadima baš nikada nećete pogrešiti, a ove jeseni to su, među ostalim: sivi karirani sako, elegantna košulja s mašnom, mala crna haljina, vuneni džemper, dobar kaput, visoke čizme i čizme s blok potpeticom, elegantne cipele i slično.

Cipele i torbe su uvek isplativa investicija
Kvalitetne, čiste i uredne cipele, sasvim su dovoljni detalji za odličan look. Pa ako ste danas odlučili za sasvim običnu kombinaciju džinsa i bele majice, dobre cipele će samo upotpuniti čitav stajling.

Upečatljive boje
Neutralni tonovi oni su koji su uvek u modi i s kojima baš nikada ne možete pogrešiti. No kako biste ih osvežili, dodajte im nekoliko modnih dodataka po želji u jarkim bojama te stvorite look kojim ćete oduševiti. Poigrajte se i razigranim uzorcima, a ove jeseni cvetni je apsolutni hit.

Statement komad nakita
Jedan će biti sasvim dovoljna za podizanje i najobičnije kombinacije u trenu. Verujte nam!

Izvor: Index Rouge

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top