MORA SAMA DA ODGAJA DETE Milica Dabović u devetom mesecu trudnoće raskinula vezu sa Vukom, a razlog je mnoge IZNENADIO

1
Instagram

Poznati

MORA SAMA DA ODGAJA DETE Milica Dabović u devetom mesecu trudnoće raskinula vezu sa Vukom, a razlog je mnoge IZNENADIO

Košarkašica Milica Dabović se trenutno nalazi u devetom mesecu trudnoće. Krajem decembra bi na svet trebalo da donese sina Stefana kojeg će, kako kaže odgajati sama, jer je raskinula vezu sa partnerom Vukom.

Iako se dugo pričalo da li će zajednički život sa njim nastaviti u Srbiji ili van zemlje, od te priče više nema ničeg. Često je pominjala da joj papir ništa ne znači, ali malo ko je očekivao da će staviti tačku na vezu sa ocem njenog deteta.

Foto: Instagram / Instagram

Mnoge su bili iznenađeni razlogom kraha njihove veze s obzirom na to da uskoro treba da dobiju dete. Dok su očekivali da je reč o svađi ili nekim većim problemima, Milica tvrdi suprotno.

– Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikad nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama pa će tako biti i ovog puta. Nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje- isrena je bila Milica za magazin „Story“.

Milica Dabović

Foto: screenshotMilica Dabović

Kaže da je ne zanima mišljenje okoline.

– Ne zanima me šta okolina misli o mojoj odluci. Nikada mi nije bilo važno mišljenje drugih. U mom srcu ima samo mesta za sreću i ljubav- dodala je Milica.

Poznata košarkašica je nedavno organizovala bejbi šauer, događaj na kojem se slavi predstojeće rođenje deteta.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top