Dramatična priča sa srećnim krajem: Milica Dabović nakon pljačke podelila lepe vesti

milica-dabovic-instagram

Poznati

Dramatična priča sa srećnim krajem: Milica Dabović nakon pljačke podelila lepe vesti

Nakon što je pre nekoliko dana doživela neprijatnost tokom vožnje u gradskom prevozu, slavna košarkašica podelila je radosne vesti

Milica Dabović pre nekoliko dana doživela je neprijatnost kada je tokom vožnje u jednom od autobusa gradskog prevoza opljačkala nepoznata osoba i uzela joj novčanik sa svim dokumentima.

Nakon ovog nemilog događaja, Milica, koja je inače u drugom stanju, putem društvenih mreža podelila je poruku u kojoj apeluje na sve ljude da čuvaju svoje stvari u gradskom prevozu, i zamolila da ukoliko se desi da neko pronađe novčanik, vrati bar dokumenta.

Ipak, nekoliko dana kasnije lepu trudnicu dočekale su radosne vesti. Naime, Milicu je kontaktirao radnik iz Gradskog zelenila i javio joj da je pronašao njena dokumenta, a Milica se putem društvenih mreža zahvalila poštenom nalazaču.

– Hvala gospodinu Peri iz Gradskog zelenila što me je nazvao pre par minuta i rekao da je našao moj novčanik sa svim dokumentima unutra. Hvala svim dragim ljudima koji su šerovali sliku i novinarima koji su objavili tekst. Idemo dalje sve do medalje! Čuvajte torbe po autobusima i ne verujte nikome! – napisala je Milica na Instagramu.

( GLOSSY.RS )

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top