‘Moj muž vodi dvostruki život, ima još jednu zakonitu ženu…’

prevara-brak-foto-ilyke-1453478020-829495

Kuća i porodica

‘Moj muž vodi dvostruki život, ima još jednu zakonitu ženu…’

‘Moj suprug ima dve žene. Udala sam se za njega jer nisam mogla podneti pomisao da ga ostavim, ali to je delovalo jako loše na mene. Ne znam šta napraviti…’

Devojka je potražila savet na portalu The Sun, od njihove kolumnistkinje Dear Deidre jer njen suprug ima još jednu zakonitu ženu. Kaže da ga ne može ostaviti.

Ovo je njena priča, a niže je savet koji je dobila: 

Moj suprug ima dve žene. Udala sam se za njega jer nisam mogla podneti pomisao da ga ostavim, ali to je delovalo jako loše na moje emocije.

Imam 29 godina, a bili smo u vezi dve godine pre nego sam saznala da ima ženu i sina. Oboje smo iz Indije, ali živimo u Velikoj Britaniji. 

Kada sam otvoreno porazgovarala s njim o toj ženi, samo je zaplakao. Rekla sam mu kako sam videla e-mail naslovljen na „Gospodin i gospođa“ i tako sve otkrila.

foto: Dreamstime

Plakao je i priznao da je u Indiji ušao u ugovoreni brak, ali uveravao me kako nikada nije volio tu ženu. Rekao je da me voli, a zatim me zaprosio. Pristala sam jer sam želela uzeti njegovo prezime.

Venčali smo se pre šest meseci, svojoj porodici sam rekla da smo imali brzo, civilno venčanje. Moji roditelji su bili skrhani. Suprug mi je rekao kako neće mene i naš brak spominjati prvoj ženi, ali to me muči. Ne želim biti njegova grešna tajna.

Savet koji je dobila:

Nikada nećete biti sretni u tom predvorju pakla. Vaš muž možda ne voli tu ženu, ali malo je verovatno da će se taj brak poništiti.

To bi ga učinilo bigamistom, a vaš brak ništavnim. Razgovarajte poverljivo sa Citizens Advice Bureau (Zavod za savete građanima).

24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

To Top