Za ljubav ne moraš reći „Volim te“: Iako ne razmenjuju nežnosti javno, Lepa Brena je Bobi uputila reči koje će dugo pamtiti (FOTO)

2
Instagram

Poznati

Za ljubav ne moraš reći „Volim te“: Iako ne razmenjuju nežnosti javno, Lepa Brena je Bobi uputila reči koje će dugo pamtiti (FOTO)

Bez ikakve patetike i romantičnosti, Lepa Brena je nedavno otkrila kako izgleda najlepša ljubavna izjava ikada.

Prošlo je čak 26 godina otkako su jedno drugome rekli sudbnosno da, a njihova ljubav plamti istim žarom kao i na početku njihove veze.

Te davne 1991. godine, čitava Jugoslavija pratila je venčanje poznatog tenisera i velike pevačke zvezde. Pored toga što su privukli veliku pažnju ovim događajem, Lepa Brena i Boba Živojinović su ovim povodom okupili velika imena sa naše javne scene. Bio je to događaj o kojem se pisalo godinama nakon toga, a koji i danas, 26 godina kasnije, privlači veliku pažnju.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Osim basnoslovnih cifara koje su se provlačile u javnosti, Lepa Brena i Boba se rado prisećaju ovog čina, a iako svoje ljubavne rituale čuvaju u tajnosti, poznata pevačica je nedano iznenadila jednim javnim gestom koji će njen suprug sigurno ceniti.

Iako retko kada govore o svojoj ljubavi i razmenjuju nežnosti u javnosti, Lepa Brena danas nije odolela te je najlepše reči uputila upravo svom suprugu.

„Jos si uvek moja želja, moje da mi je ono „ništa“ kad pitaju me šta mi je.“

https://www.instagram.com/p/BcZR126AgXc/

( GLOSSY.RS )

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top