6 trikova od kojih će svaki frajer u krevetu izgubiti razum

female-864400_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

6 trikova od kojih će svaki frajer u krevetu izgubiti razum

Svaka žena može biti boginja seksa! Sa ovih nekoliko trikova svaki muškarac postaće odmah zavisan – o tebi!
Odgovara ti u krevetu, jako si se zagrejala za njega i sada bi ga htela „sačuvati“? To nije nikakav veliki problem – ovih 6 saveta garantuju ti uspeh!
1. Iznenađenje, 1. deo:
Svaki muškarac voli iznenađenja. Otvori mu vrata – u seksi donjem rublju. A onda kreni na tačku broj 2.
2. Iznenađenje, 2. deo:
Nemoj ništa reći kad uđe u stan. Samo ga poljubi, otkopčaj mu pantalone te ga iznenadi oralnim seksom – odmah, u hodniku, bez ikakve filozofije. Od sreće neće doći k sebi još dugo vremena.
3. Uradi sama:
Muškarci se neverovatno zapale kad posmatraju kako se samozadovoljavamo. Reci mu da te ne sme dirati – isključivo gledati. Potom se zadovolji pred njim – a posle toga samo nebo je granica.
4. Mali podsetnik
Ostavio je mobitel na stolu i izašao iz kuhinje? Bingo! Stavi mu u mobitel podsetnik koji će ga nedugo pre nego što inače dođe k tebi podsetiti kako jedva čekaš spavati s njim. Kladimo se da će poraniti!
5. Malo ga provociraj
Približi se polako licem do njegovog najboljeg komada pa ljubi sva mesto naokolo – bedra, stomak… Ali ni u kom slučaju ne diraj njegov penis. I tako sve dok više ne može izdržati.
6. Intenzivni orgazam
Napni trbušne mišiće i zdelicu kratko pre nego što doživi orgazam. Tako ćeš biti jako uska – a on će doživeti intenzivan orgazam.

Izvor: miss7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top