Verenička haljina Megan Markl: 3.000 sati i više od 60.000 evra kasnije bila je gotova! (FOTO)

1
Profimedia

Moda

Verenička haljina Megan Markl: 3.000 sati i više od 60.000 evra kasnije bila je gotova! (FOTO)

Priliku da vidimo vereničku haljinu Megan Markl imali smo kada su se pojavile zvanične fotografije slavnog para.

Momenti ovekovečeni ispred kuće Frogmor, privatne kraljevske rezidencije dvorca Vindzor, jasno su prikazivali romantičnu kreaciju, krojenu po meri buduće vojvotkinje, piše Elle.

Proslavljeni modni fotograf Aleksi Lubomirski odgovoran je za veličanstveni trenutak. Princ Hari i njegova izabranica Megan Markl, ako i ostatak planete, apsolutno su očarani.


Još veću pažnju javnosti privukla je kreacija koju je ponela Megan Markl za ovu priliku. Za ovu ručno rađenu haljinu izdvojeno je 56 hiljada funti i povodom toga je izdato zvanično saopštenje iz Kensington palate – da je kupljena u privatnoj režiji.

Mnogi modni analitičari nisu očekivali da će buduća mlada izabrati komad koji potiče iz kolekcije jesen/zima 2016, sa dramatičnim, ali i smelim modnim tvistom. Ipak, svi joj upućuju veliki aplauz zbog smelog i hrabrog stilskog poteza i sa nestrpljenjem očekuju kako će izgledati na venčanju i da li će i tom prilikom odstupiti od tradicije.

Naime, neobična „couture“ kreacija britanskog dua sastoji se iz dva sagmenta – gornjeg, prozirnog dela na kome su prišivene zlatne aplikacije u vidu diskretnih grančica sa laticama i duge suknje u kombinaciji tila i svile sa malim, naizmeničnim karnerima.

Izvor: elle.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top