POSTOJE 4 TAJNA NAČINA ZA OSVAJANJE BILO KOG MUŠKARCA! I stvarno rade!

privlacnost-veza-odnos-strast-par-ljubav-seks-660x328

Ljubav i seks

POSTOJE 4 TAJNA NAČINA ZA OSVAJANJE BILO KOG MUŠKARCA! I stvarno rade!

Muškarca nije toliko teško privući, u to se većina žena već uverila, ali činjenica je da ih je nešto teže naterati da se smire i vežu.

Bloger Alan Hamrahan odlučio je podeliti sa ženama tajnu: „Muškarac ne sme biti sto posto siguran da ga žena želi, mora da bude u neizvesnosti dovoljno dugo dok ne shvati da ne može bez nje.“

Osim ovog saveta, ponudio je još neke.

Nikad ne pitaj kuda veza ide

Ako to pitaš, čak će i najzainteresovaniji frajer malo stati na kočnicu. Muškarci se ne vole da se osećaju zarobljeno, a ako mu daš do znanja da želiš da definišeš kuda tačno idete, mogao bi da se preplaši. Osim toga, ovo pitanje je jasan znak da te ima jer je očito da želiš da planiraš budućnost s njim.

Budi svesna svoje vrednosti

Muškarac će te „platiti“ tačno onoliko koliko misliš da vrediš. Ako znaš šta želiš i ne prihvataš kompromise, dobićeš više poštovanja od žene koja je spremna žrtvovati sve samo kako bi se svidela nekome. Žene koje se jeftino prodaju nemaju dugi rok trajanja.

Nauči da kažeš „ne“

Žena koja zna da kaže „ne“ šalje jasnu poruku da je spremna da izgubi frajera, ali nikad samu sebe. Ovakav će te stav tu i tamo koštati muškarca, ali oni pravi traže upravo takve žene.

kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top