8 tajni o muškarcima i seksu

rose-2717785_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

8 tajni o muškarcima i seksu

Pripremite se za iznenađenje – a onda iskoristite nove informacije da sebi i njemu priuštite vrhunsko seksualno zadovoljstvo!

Bez obzira na to koliko ste vešte u krevetu, uvek postoje neki novi aspekti muškog bića koje tek treba otkriti. Nismo dovoljno svesne koliko je seksualni život muškaraca multidimenzionalan. Zato neke iznenađujuće stvari mogu proći neprimećeno. A to ne želimo!

Otkrivamo vam najintimnije muške tajne i razmišljanja o seksu. Rezultat? Otkrića koja će vam pomoći da razumete svog dragog.

1. Niste jedine koje lažiraju stvar

S vremena na vreme i muškarcima se dogodi da ne mogu doživeti vrhunac. To im se događa iz istih razloga kao i ženama – umorni su, pod stresom… Zato i oni ponekad odglume orgazam. Tri odvojena istraživanja potvrdila su da 11 do 19 posto muškaraca glumi orgazam. Srećom, ako vam se to i dogodi, nije ništa strašno, a verovatno nećete ni primetiti, posebno ako koristite kondom. No, ako posumnjate da vaš dragi redovno lažira orgazme, možda je u pitanju neki ozbiljniji problem pa ga savetujte da o tome razgovara s vama ili nekom stručnom osobom.

2. Oni žele da vi preuzmete kormilo u krevetu

Ne kažemo da trebate uzeti u ruke bič i lisice. Jednostavno ponekad preuzmite inicijativu. Muškarci su stalno pod pritiskom da se moraju dokazati, od zavođenja do zadovoljavanja u krevetu. Pasivna uloga omogućuje im da se potpuno usredsrede na uživanje.

3. Ponekad bi se radije bavili kompjuterom nego vama

Možda se osećate grozno kada vaš dragi radije igra igrice nego se druži s vama, ali nije u pitanju ništa neobično. Trebate znati da u pitanju nije ništa lično, već fiziološki mehanizam. Dok pokušavaju pobediti u igrici, raste im nivo testosterona – zato žele nastaviti igrati ne dopuštajući da im bilo što skrene pažnju pa čak ni gola devojka.

4. Svoju muškost mere u dva vida

Iako se muškarci često šale kako bi želeli da im je veći, jedno istraživanje otkrilo je da 88 posto muškaraca smatra da je njihov penis prosečan ili velik. Pa, ako su zadovoljni veličinom, čemu toliko priče o povećanju penisa? Izgleda da neki muškarci nisu sigurni je li im i u erekciji dovoljno velik. Oni znaju kakav im kada je opušten u poređenju s drugim opuštenim penisima jer ih viđaju u toaletima, ali jedini penisi u erekciji koje heteroseksualno orijentisani muškarci viđaju su oni ogromni u porno filmovima.

5. Ne misle da imate čudan ukus tamo dole

Brojne devojke misle da ako muškarac okleva spustiti se dole, razlog mora biti u tome što mu kod njihove V zone nešto smeta. Ali razlog tomu može biti to što vi delujete suzdržano pa on misli da radi nešto što ne treba ili da jednostavno to ne želite. Zato se, kada se vaš dragi uputi dole, koncentrišite na dodire, a ne vlastitu paranoju. Ako mu pokažete da uživate u onome što on radi, to će mu pomoći da se opusti, što će, s druge strane, i vama pomoći da se opustite.

6. Neki muškarci uzimaju lekove da bi održali erekciju

Istraživanja na Sveučilištu u Chicagu otkrila su da jedan od 20 studenata uzima lekove protiv erektilne disfunkcije i to bez recepta. Većinom ih nabavljaju ilegalno, preko prijatelja ili interneta. Dok neki to rade zbog problema u održavanju erekcije, većina jednostavno voli taj osećaj kada im je penis satima krut.

7. Oni se vole ljubiti

Muškarci se vole ljubiti jednako koliko i žene. Jedna anketa otkrila je da 64 posto muškaraca žudi za više poljubaca. Međutim, često ne razmišljaju o stilu ljubljenja. Oni pretpostavljaju da ako je njima uzbudljivo, mora biti i njihovim partnerkama. Na sreću, ovako ležeran stav olakšava vama da ga naučite što treba raditi. Nežno ga uhvatite za glavu, recite mu da stane i da se na trenutak prepusti vašim poljupcima. Tako će, bilo da želite lagane i nežne ili strastvene poljupce, znati šta mu je činiti.

8. Žude za povratnom informacijom

Jeste li ikada bile s muškarcem koji je sjajan u krevetu, osim što vam je, recimo, previše stenjao na uho ili pregrubo stiskao grudi? Čak i seksualno talentovanim muškarcima ponekad treba dati smernice. I, što je još važnije, oni sami to žele. Muškarci zaista žele zadovoljiti svoje partnerke. Kada im nešto upali kod jedne žene, oni to ponavljaju i s drugima – čak i ako njih pale potpuno drugačije stvari. Napravite sebi uslugu i recite mu što vam odgovara, a šta ne. Tako otvarate komunikaciju i pokazujete mu da želite da i on vama ponudi više opcija.

Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top