S malom crnom haljinom je nemoguće pogrešiti: 3 toalete Anastasije Ražnatović idealne za novogodišnju noć (FOTO)

2
Instagram

Moda

S malom crnom haljinom je nemoguće pogrešiti: 3 toalete Anastasije Ražnatović idealne za novogodišnju noć (FOTO)

Gotovo da ne postoji žena koja ne izgleda fenomenalno u ovom modelu haljine, a Anastasija nam je pokazala nekoliko sjajnih modela!

Ćerka Svetlane Ražnatović i jedna od najpopularnijih devojaka na društvenoj mreži Instagram poznata je po besprekornom i raznolikom odevnom stilu. Ipak, kako je i sama jednom prilikom istakla crna je najelegantnija boja i to je to, pa je tako često viđamo u odevnim kombinacijama kojim dominira crna boja.

Posebno joj se dopadaju male crne haljine – bez obzira na to jesu li klasične ili imaju upečatljive detalje koji ih izdvajaju.

Zato vam, ukoliko još uvek razmišljate kako da se stilizujete tokom predstojeće sezone žurki, predstavljamo tri njene male crne haljine koje su nam se najviše dopale.

1. Seksi toaleta za vamp devojke

black is the classiest color & that's that

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Haljine i majice koje se pertlaje u predelu dekoltea apsolutni su modni hit protekle dve sezone, a Anastasija je početkom oktobra ponela upravo takav model. Reč je o komadu koji je ukrašen čipkastim detaljima na rukavima i na porubu donjeg dela i izgleda veoma trendi.

2. Klasična haljina

Toaleta koja ima nešto dublji dekolte, ali ne otkriva ništa, a doseže malo ispod kolena i ima rukave sjajan je izbor za noćni izlazak u zimskim mesecima. Odmereno, damski, pristojno, ali i te kako ističe sjajno izvajanu figuru!

3. Haljina s prugama

vaj model Anastasija je ponela sredinom septembra, ali možemo da ga zamislimo i u nekoj zimskoj odevnoj varijanti, i to u kombinaciji s gležnjačama crne boje.

Vertikalne pruge odličan su izbor ako želite da prividno izdužite figuru, a predstavljaju nešto moderniju verziju omiljenog ženskog komada.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top