Jelena bin Drai u Novu godinu ušla sa novom frizurom: Njen izgled dopašće se i ženama u Srbiji

1

Poznati

Jelena bin Drai u Novu godinu ušla sa novom frizurom: Njen izgled dopašće se i ženama u Srbiji

Jelena bin Drai je Novu 2018. godinu dočekala sa malom, ali efektnom promenom imidža, novom frizurom. Kako izgleda u novom izdanju, pokazala je na Instagramu.

„Pripreme prošle noći… 2018. biće drugačija i bolja nego bilo koja prethodna“, napisala je Jelena pored slike.

Ona sa novom frizurom izgleda drugačije i još bolje nego ranije. Vidimo da je za novogodišnju noć odabrala crnu boju i vesele šljokice koje su se sjajno uklopile sa uvijenom kosom.

Dobila je brojne komplimente, a sigurni smo da će se u ovom izdanju dopasti mnogim ženama u Srbiji.

Jelena koja je 1998. pobedila na takmičenju za Mis Jugoslavije (na tom izboru je osvojila i titulu Mis fotogeničnosti i Mis interneta) izgleda gotovo isto kao te godine kada joj je pripala lenta.

A nakon trijumfa na takmičenju lepotu u njenom životu se dogodilo mnogo toga. Nastavila je da se uspešno bavi manekenstvom, 2003. srela ljubav svog života, Saida bin Draia, istaknutog biznismena u Dubaiju, sa kojim se 2008. venčala

Okrenula se zatim biznisu i postala najuspešnijija poslovna žena u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Bila je vlasnica lanaca kozmetičkih i spa centara, kao i lanaca vrtića. Kada je odlučila da se posveti modnom dizajnu, i na tom polju je bila veoma uspešna, o čemu govore slike njenih modela, ali i istaknuta pozicija u svetu mode u ovoj zemlji.

kozmetičkih i spa centara, kao i lanaca vrtića. Kada je odlučila da se posveti modnom dizajnu, i na tom polju je bila veoma uspešna, o čemu govore slike njenih modela, ali i istaknuta pozicija u svetu mode u ovoj zemlji. Jelena je pored toga i mama troje dece.

Izvor: Zenablic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top