Kada dve duše vode ljubav: Kada muškarac uđe s dušom u ženu

Ljubav i seks

Kada dve duše vode ljubav: Kada muškarac uđe s dušom u ženu

Svi želimo da znamo kako da dođemo do stanja savršenstva i čistog užitka?

Predaja.

Nema mesta za povlačenje ili zadržavanje; nema pitanja, nema lutanja. Morate biti sto posto sa momentom ili radije prekinite.

Seks ide preko uobičajenog, biološkog značenja. Bližimo se drugoj polovini 21. veka, širi spektri se vide, opširnije definicije su sve više prihvaćene. Izgleda da seks prevazilazi ono naučeno u školama. Zajednica konstruiše njegovo značenje kao što ga mi definišemo. Seks je lično istraživanje.

Seks je najintimnije iskustvo što možemo imati. Ne otkrivamo samo naša tela, već i delimo zvukove, mirise, pokrete; otkriveni smo u potpunosti. Mnogi se bore tokom seksa sa krhkosti. Morate da budete udobni sa partnerom, zasnovat poznavanje, jer seks je obostrani užitak.

Mi se isto moramo setiti da se seks ne mora tretirati kao obaveza. Seks je istraživanje i treba se prigrliti. Ne bi trebalo da bude nešto što nam je potrebno ili nešto od čega patimo; seks je duševno i lepo iskustvo ali samo ako se mi unesemo u to.

Seks je energetičan

Da se izvede, ili čak da se počne, mora postojati neka količina energije. Znamo tu životinjsku glad; mi znamo kako je izgubiti strpljenje i požurkivati momenat. Mi smo isto imali i te obične, nežnije trenutke vođenja ljubavi. Seks ne mora uvek da bude hitan.

Mislite na šta gubite ako odma zaranjate. Pazite na energiju, isto tako pokušajte da ne radite po impulsu.

Seks uma je kada se oba partnera predaju zajednu u intimnost, i onda se otvore jedan drugom u najdubljem obliku. Lezite kraj vašeg partnera, pustite se jedno unutar drugog. Ljubite, mazite, grlite njihovo prisustvo, zapamtite telo vašeg partnera. Uživajte u nežnom dodiru. Sačuvajte njegove poljubce. Dovedite njegove reči do sećanja, sakupite njegov glas, njegov miris.

Muškarac koji ulazi u ženu sa njegovom dušom

On se neće hvaliti, porediti ili dominirati. Ne postoje specifične uloge ili zadaci za uraditi. On nikad neće napraviti situaciju neugodnom. On će njoj pokazati šta zna, dajući joj svoju energiju. Snadbeva je sa sigurnim mestom, što je ključno kod seksa.

On će da je drži, divi joj se, drži je u časti, dovodeći je da se oseća željeno i lepo. Njegovo samopouzdanje i snaga mora da se pokaže u najčistijem obliku. Željan je da bude emotivan i nežan. On nikad neće blokirati svoju nežnu stranu. On je zamotava u ljubav i senzualnost.

Jeste li ikada iskusili taj momenat gde vam se telo kreće u ritmu vira vaših emocija koje vaše srce pumpa? Znate taj momenat kada je nemoguće pobrojat sve što osećate? Kada ste se potpuno stopili sa vašim partnerom i kada ste sigurni da nema povratka?

Ako jeste, onda ste osetili pravu intimnost. Oboje ste otvorili vrata vaših duša. Nastavićete davati, i primati, i nastavićete zadovoljavati. Samo zajedno, nastavićete da rastete!

Izvor: novipocetak

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top