Saznajte da li vas vara: Ovaj sajt će vam reći da li partner ima aferu

prevara

Ljubav i seks

Saznajte da li vas vara: Ovaj sajt će vam reći da li partner ima aferu

Teško je uhvatiti nekoga u prevari ako izostanu oni klasični i idobro poznati signali

Jedan sajt koji sve više singl i zauzetih ljudi koristi, tvrdi da zna način na koji možete da utvrdite da li vam je vaš partner veran.

Spokeo je servis koji će očas posla da locira tajne online profile koje vaš partner ima na mrežama za dopisivanje i varanje. Sajt vam omogućava pretragu uz pomoć imena, mail adrese, telefonskog broja ili kućne adrese osobe koju želite da proverite.

Servis se onda daje u pretragu po sajtovima u potrazi za slikom i profilima. Pre nego vam Spokeo otkrije podatk edo kojih je došao, morate da platite iznos od 400 dinara.

Iako osnivači tvrde da je prvobitna funkcija sajta da ujedini izgubljene rođake i poveže davno zaboravljene prijatelje, pojedini koriste ovaj servis kako bi otkrili preljubnike, piše Daily Star. Ukoliko vam profil osobe koju proveravate ne izađe u regularnoj Google pretrazi, onda vas ova sa Spokeo-a može blago šokirati.

-Zahvaljujući ovom servisu saznala sam da se zabavljam sa oženjenim muškarcem i to mi je slomilo srce. Ovo je zaista veoma korisno – napisala je jedna korisnica.

Kako broj nevernih partnera raste, nije ni čudo što je ovaj servis popularan.

(Telegraf.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top