Srećan rođendan Kejt: Voli da pravi pekmez, pije više od Vilijama, a zavela ga je u prozirnoj haljini! (FOTO)

kejt-midlton-getty-2-1-770x410-1499958983

Poznati

Srećan rođendan Kejt: Voli da pravi pekmez, pije više od Vilijama, a zavela ga je u prozirnoj haljini! (FOTO)

Rođena je kao Ketrin Elizabet Midleton u Berkšajeru, najstarije dete bivšeg pilota Majkla i bivše stjuardese Kerol, koji su se obogatili osnivanjem firme koja je prodavala i slala potrepštine za žurke

Kejt ima mlađu sestru Pipu i brata Džejmsa, a detinjstvo je provela uglavnom po internatima Engleskoj. Evo nekih zanimljivosti o njenom životu koje možda niste znali.

Od svoje druge do četvrte godine Kejt je živela s roditeljima u Jordanu zbog očevog posla. Kad su se vratili u Englesku, prvo je išla u privatnu školu Pangbourn, a usledili su internati „Downhouse“ i „Marlborough“, a na Univerziotetu „St. Andrew’s“ u Škotskoj na kome je diplomirala je istoriju umetnosti.

Kad je pohađala „Downhouse“ Kejt su učenici maltretirali i zvali su je „Squeak“ (‘škripanje’), što je bilo ime razrednog zamorca. Maltretiranje se otelo kontroli toliko da su je roditeljiprebacili u drugu školu, „Marlborough2.

Pre nego što je otišla na studije u Škotsku, Kejt je uzela godinu dana pauze. Prvo je volontirala u Čileu, a onda je studirala na Britanskom institutu u Firenci.

Na škotskom Univerzitetu upoznala je princa Vilijama. Tačnije, upoznali su se u domu Sen Salvator, gde su oboje živeli. Kejt je osvojila princa na humanitarnoj modnoj reviji, gde je nosila prozirnu haljinu.

Na „St. Andrewsu“ Kejt je bila jedna od osnivačica ženskog društvenog kluba. Takvi klubovi tradicionalni su na engleskim Univerzitetima, ali na većini su rezervisani samo za muškarce,što se budućoj vojvotkinji nije dopalo.

Inače, Kejt voli koktele, a navodno može popiti više od Vilijama.

Celi život bila je aktivna sportu. Bavila se plivanjemronjenjemtrčanjemtenisom, a na Univerzitetu je bila članica hokejaškog tima.

Osim sporta, Kejt obožava fotografiju kuvanje. Većina zvaničnih fotografija njene i Vilijamove dece autorski su rad upravo vojvotkinje, a kada ima vremena uvek kuva za porodicu. Voli da pravi domaći pekmez, koji poklanja familiji.

Njen nadimak za Vilijama je „Big Willie“. Informacija je nepotvrđena i nismo sigurni šta stoji iza njega.

Kejt je bila najstarija kraljevska mlada sa svojih 29 godina. Takođe je bila i prva žena sa univerzitetskom diplomom koja se udaje za člana kraljevske porodice.

Pre udaje za VilijamaKejt je godinu dana radila za modni brend „Jigsaw“ u Londonu, a onda i za firmu svojih roditelja, „Party Pieces“, gde je obavljala poslove fotografisanja dizajniranja kataloga, marketinga i produkcije.

Kejt je velika obožavateljka britanske serije „Downton Abbey“. Jednom je posetila set i družila se sa glumcima celi dan.

stil.kurir.rs

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top