Žene plaču zbog celulita: Ona na njemu zarađuje MILIONE

2
Profimedia

Poznati

Žene plaču zbog celulita: Ona na njemu zarađuje MILIONE

Mala crna haljina i osmeh na licu. Smelo je juče Njujorkom hodala Ešli Grejem, baš kao što je samouverena na svakom javnom nastupu. Sigurna u svoj izgled koji izaziva najoprečnije moguće reakcije- od obožavanja do žestokog kritikovanja, pokazala je da celulit ne može nikako da poljulja njeno raspoloženje. Koliko se veliki broj ostalih žena razlikuje od nje?

Samopouzdanje i zalaganje za „osnaživanje žena“, kako se zovu sve kampanje koje uveravaju pripadnice lepšeg pola da su lepe baš takve kakve jesu, Ešli je u 2017, prema su proceni magazina „Forbs“ doneli 5.5 miliona dolara, stavivši je na listu top 10 najplaćenijih manekenki sveta.

Sigurna u svoju lepotu: Ešli Grejem

SIGURNA U SVOJU LEPOTU: EŠLI GREJEMFOTO: PROFIMEDIA

Ešli sa ponosom nosi „sve što ima na sebi“. Većina žena trudi se na svaki način da odećom prikrije pomorandžinu koru. Plus sajz zvezda se nimalo ne trudi da zamaskira celulit.

Ešli se već sprema za novi modni poduhvat

EŠLI SE VEĆ SPREMA ZA NOVI MODNI PODUHVATFOTO: PROFIMEDIA

Pojava Ešli Grejem i ostalih plus sajz modela na svetskoj modnoj sceni učino je modu ravnopravnijom, a žene koje izgledaju poput nje daleko vidljivijim. I konačno su i one dobile titulu lepih žena.

Bez obzira na samopouzdanje i na neosporno lepotu, pojavu Ešli Grejem mora da isprati jedna napomena.

Nemamo mi ništa protiv oblina, žena krupnije građe. Svet ženske lepote je toliko raznolik da obuhvata svaki tip građe i nije ograničen brojem kilograma. Ali je između promovisanja lepote i gojaznosti, pa samim tim i nezdravog izgleda, tanka linija.

Samo da je Ešli ne prekorači…

I iako pozitivno utiče na krupnije lepotice i na njihovo samopouzdanje, sve žene moraju da znaju da je svaki potez Ešli Grejem pažljivo isplaniran i novčano proračunat. ne otkriva ona celulit tek tako.

Izvor: Zenablic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top