16 stvari koje nam padnu na pamet kada ne dobijemo odgovor na poruku

mobile-phone-791644_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

16 stvari koje nam padnu na pamet kada ne dobijemo odgovor na poruku

Zašto ne odgovaraš??

Nakon dve minute: Bilo bi malo čudno kada bi odgovorio baš tako brzo. Ni ne znam zašto još uvek buljim u ekran, očekujući one tačkice. Samo ću zaključati ekran i možda pospremiti mobitel u džep jer sam potpurno mirna i sve je cool.

Nakon pet minuta: *Mobitel vibrira*. Grrr, to je samo glupi grupni mail. Zapravo to je super i korisno. To je još bolje od odgovora na moju poruku.

Nakon osam minuta: Samo ću baciti oko jednom da se uverim da je poruka isporučena.

Nakon devet minuta: Palim ‘airplane’ model i isključujem se. Zapravo, znaš šta, verovatno upravo stojim u jednoj od onih mrtvih zona i verovatno zapravo nemam signala iako su mi sve crtice na ekranu. Poprilično sam sigurna da je to u pitanju i da sam čitala negde o tom problemu. Samo ću malo prošetati.

Nakon deset minuta: Ok, definitivno imam signala tako da to nije problem. Koliko je uopšte prošlo vremena… 10 minuta??! Imam osećaj kao da svi pogledavaju u mobitele barem svakih 10 minuta. Ma možda je pod tušem ili nešto tako. Dala bih se kladiti da je to u pitanju.

Nakon petnaest minuta: Mislim da ću mobitel prebaciti u drugu sobu. Tako ću provesti manje vremena buljeći u ekran, a i neću doći u iskušenje da mu odgovorim na poruku iste sekunde kada on odgovori meni. Jer to bi bilo čudno. Zar ne?

Nakon trideset dve minute: Verovatno je prošlo par sati otkako sam zadnji put proverila mobitel, i sigurno je do sada odgovorio. O Bože, prošlo je manje od 20 minuta. Ovo je sad stvarno nezgodno. Možda da mu pošaljem nešto drugo. Možda sam prvi put poslala poruku na koju je nezgodno smisliti odgovor. Ok, definitivno nisam, pa poslala sam samo ‘Kako ti prolazi ovaj petak?’ Šta bih još mogla nadodati? Ma neću slati više ništa!

Nakon sat vremena: Trebala sam jednostavno shvatiti sve znakove – ne sviđam mu se. O Bože, ne mogu verovati da sam mu išla slati poruku, sad mi je tako neugodno. Kako to da ne postoji načina da se povuče poslana poruka? Više nikada neću frajerima slati poruke,ovo je bila najgluplja moguća ideja!

Nakon sat vremena i dve minute: Možda preterujem. *scrollam kroz razgovor* Ok, pre 4 dana su mu trebala skoro dva puna sata da odgovori na poruku, a nakon toga smo imali skroz ok razgovor o vremenu. A i ono mi je nekad prošle nedelje poslao poruku ‘Šta ima?’, ako to nije početak flerta, ne znam šta je. Oni jednostavno ne vole maratonska dopisivanja i to je to. Mogu živeti s tim.

Nakon sat vremena i tri minute: Zapravo ne znam. Meni je stvarno stalo do kvalitetne komunikacije i ako je ovo pokazatelj kako će se stvari odvijati, možda je to znak da između nas baš i neće funkcionisati. Šta da je ovo neka hitna situacija, da sam u bolnici ili u bilo kojoj situaciji u kojoj mi je odmah potrebna pomoć. Želim li stvarno da mi potencijalni budući kontakt za slučaj nužde bude osoba koja mobitel proverava jednom u nekoliko sati?

Nakon sat vremena i četiri minute: Verovatno bi ga, da sam u bolnici i da mi je on kontakt za slučaj nužde, doktor zvao, a neki ljudi puno pre reagiraju na pozive nego na poruke. Možda bi se i javio odmah kada bi znao da je naveden kao kontakt u slučaju nužde.

Nakon tri sata: O Bože… je li on možda na dejtu s nekom drugom?!

Nakon tri sata i pet minuta: Pa dobro, nismo nikada definisali da smo službeno u vezi…

Nakon tri sata i šest minuta: Aaaaaaaa, odgovorio je. Da vidimo šta kaže! ‘Hej, evo ok, tebi?’ *bacam telefon*

Nakon tri sata i sedam minuta: Ma nema šanse da nekom trebaju tri sata da natipka tri reči i stisne ‘pošalji’.

Nakon tri sata i dvanaest minuta: *Mobitel vibrira* Aha, sad bi ti hteo da ti odmah odgovorim, nakon što si me pustio da prolazim kroz četiri kruga pakla čekajući na tvoju poruku… Kako da ne!

Nakon tri sata, dvanaest minuta i četrdeset sekundi: Ok, odgovoriću!

Izvor: Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top