Zadržite njegovu pažnju pomoću 3 trika

in-lingerie-2969981_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

Zadržite njegovu pažnju pomoću 3 trika

Drage dame, prestanite nagađati! Ovo će ga naterati da ne pomisli ni na jednu drugu osim na vas!

1. Ne budite stidljive, preuzmite kontrolu

Svaki muškarac želi pokraj sebe agresivniju i energičniju ženu, onu koja nije stidljiva i koja povremeno zaboravi na svoju damsku stranu. Oni žele partnerku koja je inicijator u krevetu i koja će im reći što tačno želi od njih. Sviđaju im se žene koje bezobrazno pričaju i koje uživaju u orgazmu. Uzbuđuje ih kada žene povremeno pošalju neku seksi poruku, ne kriju ljubav prema njima u društvu, izvode striptiz, masturbiraju i ne stide se u svoj krevet ubaciti seks igračke. Zato podelite sa svojim partnerom svoje seksi maštarije i odigrajte imaginarne uloge u krevetu.

2. Pitajte ga za njegove fantazije i ispunite ih

Umesto da nagađate, slobodno ga pitajte šta on zapravo želi u krevetu i koje su njegove “najmračnije” fantazije. Iznenadićete se koliko je njih zapravo veoma jednostavno i prizemno kada je reč o seksu.

3. Pokušajte pročitati njegove misli

Nemojte se zadovoljiti činjenicom da ste dobre u krevetu, idite korak dalje i pročitajte njegove misli! Ako ste mislile da su samo žene te koje očekuju da muškarci povremeno pročitaju i predvide ono o čemu razmišljaju, prevarile ste se – i oni vole da ih nekada iznenadite time koliko ga dobro poznajete. Oni se tada osećaju ugodno i opušteno i ne boje sea podeliti svoje tajne s vama.

Cosmopolitan.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top