Ana Nikolić jednom rečenicom zaintrigirala sve (FOTO)

1
Instagram

Poznati

Ana Nikolić jednom rečenicom zaintrigirala sve (FOTO)

Iako ne želi da govori o razvodu, Ana Nikolić je nedavno otkrila jedan zanimljivi detalj.

Ana Nikolić se polako vraća na scenu. Za Novogodišnju noć je nastupala, družila se sa publikom i to samo nekoliko meseci nakon porođaja. Ne krije da joj je ćerka Tara promenila pogled na svet.

Zbog nje je odlučila da promeni i način života i odrekla se jedne stvari- alkohola.

Ne izlazim, ne pijem, ne pravim gluposti… Ljuljam bebu, vežbam, zdravo se hranim, skidam kilograme, ne pravim skandale… Pazi, sve ovo je uglavnom tačno. U takvom sam životnom razdoblju i sasvim je normalno da ne ludujem po klubovima, ne putujem iz države u državu, posvećena sam ćerkici. Ali da se ne lažemo, onaj stari mangup čuči u meni. Samo se odmara i čeka svojih pet minuta. Verujem da će se probuditi već sa prvim taktovima novih pesama“, iskrena je bila Ana.

O odnosu sa bivšim suprugom ne želi mnogo da govori, ali potvrđuje da su u i te kako dobrim odnosima.

Ja sam na tu temu stavila tačku kada sam se oglasila na društvenim mrežama. Mogu samo da potvrdim isto što sam tada tamo napisala: “Stefan je najbolji otac na svetu i ja nikada nikome neću dozvoliti da kaže nijednu ružnu reč za njega. Nemam je ni ja”. U kakvom smo odnosu, svi će moći da vide 16. februara kada se pojavimo zajedno na koncertu u Skoplju“, rekla je Ana.

( IZVOR: BLIC.RS )

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top