3 najgora muškarca prema horoskopskom znaku

couple-2101606_1280
pixabay.com

Ljubav i seks

3 najgora muškarca prema horoskopskom znaku

Univerzum ima zapanjujuće načine da nas usmeri na pravi put kada sami nemamo odgovor. Ako se osećate izgubljeno na polju ljubavi, uvek se možete okrenuti Zodijaku za savet. Žene moraju imati u vidu da nisu svi muškarci materijal za vezu. Oni su po prirodi loši partneri zbog svoje ličnosti i takve je najbolje izbegavati. Ako želite da “živite srećno do kraja života”, možda ne bi trebalo da se zabavljate sa muškarcima u ovim horoskopskim znakovima.

Ribe
Muškarac u ovom znaku ključni je sastojak toksične veze. On je osob akoja neće preuzeti odgovornost za bilo koju grešku koju napravi. On je preterano emotivan i teško izlazi na kraj sa svojim emocijama. On nije emotivno zreo kao ostali znaci Zodijaka i zato je veoma teško sa njim održati ljubavnu vezu.


Devica
Muškarac u ovom znaku je “hodajuća bomba”. Oni su emotivno nestabilni i plahe naravi. Strpljenje i saosećanje su značajni aspekti veze, a Devica ih ima veoma malo. Oni su perfekcionisti i žele da rade stvari na određen način. Kada ne ide po njihovom planu, dobiju napad besa.


Bik
Muškarac Bik je emotivna suprotnost muškarcu Ribi. Dok su Ribe preterano emotivne, Bikovi su prilično rezervisani. Oni poput robota pristupaju životu. Verni su partneru, ali će njihova emotivna nepristupačnost uvek biti glavni problem.

Izvor: Fokuzz

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top