Muškarci luduju za njom, žene joj zavide: Sofija Vergara pokazala telo!

untitled-1

Poznati

Muškarci luduju za njom, žene joj zavide: Sofija Vergara pokazala telo!

Glumica svojim izgledom dokazuje da joj, bez obzira na godine, nema premca

Glumica Sofija Vergara, zvezda serije „Moderna porodica“, još od mladih dana mami uzdahe, a sada je na svom Instagram profilu pokazala kako i u 45. godini izgleda besprekorno.

Glumica je, naime, objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i potpuno izludela svoje obožavatelje. „Kao boginja’, „Neverovatno lepa“ i „Kolumbijska barbika“, samo su neki od oduševljenih komentara koje je Sofija dobila za svoju fotografiju.

Lepa Kolumbijka priznaje da ne teži da bude nešto što nije.

„Želim da izgledam shodno svojim godinama, a ne presavršeno. Mislim da svako ko je opsednut razmišljanjem da želi da izgleda mlađe, u nekom trenutku poludi„, rekla je.

To je jedan i od razloga zašto, na primer, ne želi da ima isklesano telo.

„Nemam trbušnjake jer ne želim da izgledam kao fit model i da imam savršeno telo. Za to je, po meni, potrebno previše naporaSofija je takođe priznala kako svako vežbanje smatra torturom.

„U lošem sam raspoloženju dva sata pre termina, tokkom vežbanja i nakon njega jer znam da moram ponovno da zakažem sledeći termin“, otkrila je.

Ona i njen suprug, glumac Džo Manđenelo venčali su se 2015. godine, a kako je glumac ranije izjavio, zaljubio se u nju čim ju je ugledao.

Story.hr, stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top