Šta PRVO vidite na ovoj slici? Odgovor otkriva zašto su vam sve veze PROPALE i kako da nađete PRAVU LJUBAV

1
imgur.com

Zabava

Šta PRVO vidite na ovoj slici? Odgovor otkriva zašto su vam sve veze PROPALE i kako da nađete PRAVU LJUBAV

Postoje četiri različite prizora na ovoj slici, a u zavisnosti od toga šta ste vi prvo videli, otkrijte šta je to što vas sprečava da konačno nađete pravu ljubav.

Šta vi prvo vidite?

ZAVEZANI ČOVEK

Stalno ste u nekom unutrašnjem konfliktu sa samim sobom. Ako zaista tražite pravu ljubav sa nekim, prvo morate da nađete ljubav u sebi i razrešite te dileme. Borba za unutrašnji mir nikako nije laka, ali ona će vam jedina doneti razrešenje tih konflikata koji vas izjedaju. Tek onda ljubav će doći.

OGRADA

Ako ste prvo videli ogradu, znači da je vaša najveća slabost to što ste previše zatvoreni. Ako ne preuzmete rizik i ne otvorite se malo drugima, ostaćete sami. Prirodno je želeti da se zaštititte, ali vi preterujete u tome. Spustite štit i krenite da se otvarate korak po korak. Ako ne rizikujete, ništa nećete ni dobiti.

ČAMAC

Vaš problem je što su vam standardi toliko visoki da niko ne može da ih dosegne. Naravno da se ne treba zadovoljavati bilo čime, ali pre nego što nekog odbacite zapitajte se da li ste vi baš tako savršeni? Ne fantazirajte o idealnim ljudima jer ćete sebi tako uskratiti mogućnost za ljubav.

LOBANJA

Vaša preterana briga i nervoza unište svaku vezu. U redu je biti oprezan, ali vi ste toliko oprezni i plašljivi da gušite sve oko sebe. Uvek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to ne znači da treba da se ukočite od straha pred njima.

Izvor: Zenablic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top