Anastasija Ražnatović nije imuna na negativne komentare: Zaboli me kad me nazovu starletom

146355_anastasija1-damir-dervisagic_ff

Poznati

Anastasija Ražnatović nije imuna na negativne komentare: Zaboli me kad me nazovu starletom

Ćerka folk pevačice Svetlane Ražnatović niže sve veće uspehe u karijeri, ali se neretko susreće s negativnim komentarima i predrasudama.

Iako su mnogi mislili da će ostati u senci svoje majke, mlada trendseterka već je uspela da se istakne, a njena fotografija dospela je čak do najprestižnijeg modnog magazina u svetu.

Kako Anastasija Ražnatović ističe, ovaj uspeh doživela je kao ispunjenje snova.

– Stvarno je ostvarenje sna. I dalje ne verujem da mi se to desilo, ali sam oduševljena. To je veliki uspeh u modnom svetu.

Kako je mlada lepotica dodala, njena slavna majka ponosna je na nju zbog ovog uspeha. Takođe, njih dve uskoro bi mogle da postanu koleginice.

– Mislim da će to biti neki miks između muzike koju peva moja mama, i nekih pop melodija. Ne znam ni sama kako to da definišem – iskrena je Anastasija.

Ipak, iako je Ražnatovićeva uspešna u svetu modelinga i planira da snimi album, mnogi je nazivaju – starletom.

– Zabole me takve stvari, jer ja to nisam, niti je to moj poziv. Ružno mi je što se to piše. Nekada sam se mnogo nervirala, a sada me to ne zanima. Kao da pišu o nekoj drugoj osobi, a ne o meni. Ja nemam predrasude o ljudima, jer kada nekoga ne poznaješ, o njemu ne možeš da sudiš. Ipak, o meni misle sve i svašta, a nikada sa mnom ni reč nisu progovorili. To sve neka ide njima na obraz – kaže Anastasija.

Mlada lepotica dodaje da joj ne smeta kada je porede s njenom majkom.

– Moja mama je prelepa žena, najveća zvezda i dobar čovek, tako da mi svako poređenje sa njom prija. Ja na to ne mogu da gledam kao na vrstu kompleksa – iskrena je ona.

( IZVOR: ALO.RS )

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top