Žarko je od mene stariji tačno koliko Kluni od Amal: Nataša Miljković otkriva detalje iz ljubavnog života

Printscreen

Poznati

Žarko je od mene stariji tačno koliko Kluni od Amal: Nataša Miljković otkriva detalje iz ljubavnog života

Voditeljka Nataša Miljković nakon razvoda od glumca Srđana Timarova, sa kojim ima sina Lazara, bila je neko vreme sama. Kasnije, uplovila je u romansu sa uspešnim biznismenom Žarkom Tarićem, koju je dugo krila od javnosti…

Ipak, pošto su se pojavili na jednom gradskom dešavanju zajedno, pokrenuta je lavina komentara. Javnost je smatrala razliku u godinama kao potencijalni problem para… Međutim, Nataša i Žarko su to uspešno demantovali, te naglasili kako u njihovoj vezi sve odlično funkcioniše.

Žarko je od mene stariji tačno koliko Džordž Kluni od Amal. Isto smo godište ona i ja, isto su godište njih dvojica. Na tračeve sam navikla. Ne smetaju mi, samo što zaglupljuju ljude“, rekla je Nataša Miljković.

Posle razvoda od glumca Srđana Timarova javnost je bila zadivljena lepim odnosom koji su zadržali bivši supružnici.

Kažu da se na dobrom braku mora raditi. Isto je sa razvodom, samo se mora raditi još više“, poručila je voditeljka, a tom prilikom dala i savet svima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Obaveze između karijere i majčinstva usklađuje lako, jer joj je najlepše vreme provedeno sa Lazarom.

„Deo dana sa Lazarom je moj najlepši deo dana. Čak i kad je naporno. Preslišavam ga tablicu množenja tako što, recimo, kad mi traži čašu vode, ja mu kažem ‘može, ali koliko je 8 puta 5, brzo’. Šta god da trazi, zauzvrat mora da mi da tačan odgovor. Bude to vrlo zabavno. Mi se igramo, šta god da radimo“, priča Nataša.

Poznata voditeljka sebi u karijeri stalno postavlja izazove, a tako je i sada.

„Trenutno radim na ogromnom izazovu, a to je da organizujem intervju sa čovekom kojeg smatram jednim od najvećih genijalaca ove planete. Ne mogu još da vam kažem ko je to, ali sam veoma blizu ostvarenju svog velikog, lepog sna“, sa osmehom rekla je voditeljka.

Ona je, takođe, podelila i interesantan momenat iz svoje novinarske karijere koji retko ko zna.

„Bilo je to 1999. Dok sam čitala vesti, samo sam shvatila da ja to tako ne želim i ne mogu više. Otišla sam kod urednika i on je bio u čudu. Onda sam izašla na ulicu i u čudu bila ja. Bila je to sloboda. Paolo Sorentino kaže da je najveći prijatelj slobode – umor. A ja sam bila tako mlada i tako umorna od nezadovoljstva.“

Veliku medijsku pompu je izazvala Natašina rasprava sa Acom Stojanovićem jer u emisiju nije došao gost kojeg je on trebalo da dovede.

„Naravno da se nisam naljutila. Uostalom, kriva sam bila ja. I to smo nas dvoje vrlo dobro znali.“

Izvor: Blic

 

loading...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top