Šta ženu prema mišljenju muškaraca čini lošom ljubavnicom?

b811335ac1e01c3966b3

Ljubav i seks

Šta ženu prema mišljenju muškaraca čini lošom ljubavnicom?

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu – o tome bi se dalo raspravljati, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično – i obrnuto. Seks bi trebao biti nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, a ne tek puko pražnjenje strasti bez previše osećaja ili sebično zadovoljavanje vlastitih potreba.

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekome drugome, da je ona loša u krevetu. No, oni koji to znaju govoriti, tada verovatno uz seks vežu neke druge stvari, poput, recimo, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korištenja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda… Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu smatrati nedovoljno kvalitetnim:

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neugodno skinuti se pred partnerom ili voditi ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lepe i savršene, i toga se srame. To pak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da se zapravo u krevetu ne mogu opustiti.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, i svi bi toga trebali biti svesni i prihvaćati, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opusti se i dopusti svom partneru da upozna tvoje telo do najsitnijih detalja. Skupi hrabrosti i obuci seksepilan komad donjeg rublja. Osećaćeš se samouverenije i privlačnije, a samim time i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kojeg tipa, a posebno ovakvog, ne može završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebale biti stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazuješ nekome da ga iskreno voliš upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da moraš posve zapostaviti svoj izgled. Normalno da se nećeš svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bila privlačnija, jer on te voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemoj dozvoliti da po kući stalno hodaš, na primer, prljave i raščupane kose, u poderanoj trenirci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustiš, ne samo da ćeš izgledati sve lošije, već ćeš se tako i osećati, samopouzdanje će ti padati, a tada će se to odraziti i na seksualni život.

Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali što im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:

  • Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
  • Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o vlastitom telu i što joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju je li nešto dobro ili nije.
  • Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.
  • Nije nimalo ugodno kada vas uspoređuje s bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome razmišljati.
  • Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.

zdravakrava.hr

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top