Najpoznatija fitnes blogerka pokazala šta je trudnoća uradila njenom telu

1
instagram

Lifestyle

Najpoznatija fitnes blogerka pokazala šta je trudnoća uradila njenom telu

Postoje dve vrste žena koje na internetu pokazuju golo telo i samo jedna od njih može za sebe da kaže da su feministkinje. Jednu grupu čine Kardašijanke sveta koje se skidaju zarad miliona lajkova, dok u drugu spadaju one koje to čine da bi nam pokazale šta je stvarnost i malo nam olakšale sveopšti pritisak da uvek izgledamo savšeno. U ovu drugu grupu spada najpoznatija fitnes blogerka Emili Skaj. Posebno nakon što je postala mama.

Emili je Australijanka koju na Instagramu prati više od dva miliona ljudi i u decembru je rodila ćerku Miu. Oni koji su fanovi simpatične brinete znaju da je nekoliko meseci pred porođaj prestala da vežba iz zdravstvenih razloga, zbog čega joj je nakon trudnoće ostalo desetak kilograma viška.

I dok bi se većina nas trudila da taj višak sakrije i da se u ogoljenom izdanju ne pojavljuje u javnosti dok stvari ne vrati u pređašnje stanje, Emili je odlučila da uradi nešto suprotno – makar je to koštalo broja folovera.

Mesec dana nakon porođaja, fitnes mama je rešila da se vrati svojoj uobičajenoj rutini i da kroz svakodnevno vežbanje povrati formu u kojoj je bila do pre šest meseci. Put nije lak, a sigurni smo da joj ni otvorenost kojom mu je pristupila nije pala baš tako lako. Posebno zbog činjenice da su je mnogi dočekali na nož i umesto pohvalama je pozdravili uvredama.

„Telo ti je uništeno, nikad više nećeš izgledati kao pre“, komentarišu „fanovi“ ispod fotografija na kojima Emili bez skrivanja i cenzure pokazuje kako zaista izgledaju svo to salce i strije koje ti materinstvo podari. Ali na našu sreću, ona ne dozvoljava da je ovakvi komentari pokolebaju.

„Nije realno da se posle porođaja vratiš na staro dok trepneš. Mora mnogo da se radi, da budeš strpljiv i istrajan. Stomak mi je opušten, imam dosta sala, celulita i strija, ali vidim da su moji trbušnjaci i dalje ispod svega toga. Počela sam sa programom, vežbam kod kuće i osećam se fantastično!“ poručila je ispod najnovijeg posta.

Blogerka kaže da ju je materisntvo neverovatno promenilo. Neke promene su pozitivne, a neke negativne, ali se ona trudi da se fokusira na ove prve.

„Tvoj najveća snaga je u tvojoj glavi, a ja sam trenutno mentalno jača nego ikad. Mislim da sa takvim stavom možeš da ostvariš štagod poželiš. Znam da ću ponovo biti fit i snažna i imaću telo koje je u skladu sa mojom snagom u glavi“, napisala je Australijanka.

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top