Ovo je jedina boja u kojoj baš svaka žena izgleda seksi

1
Instagram

Moda

Ovo je jedina boja u kojoj baš svaka žena izgleda seksi

Nijedna druga boja ne GARANTUJE takav efekt

SEĆATE se scene iz filma „Smešno lice“ u kojoj predivna Odri Hepbern klizi niz stepenice Luvr-a u savršenoj, crvenoj haljini?
Ljubiteljkama mode taj se prizor sigurno urezao u pamćenje, no sumnjamo da bi scena bila toliko efektna da je glumica nosila haljinu u nekoj drugoj boji.

Od snimanja tog filma prošlo je već 60 godina i moda se od tada itekako promenila, no jedno je ostalo isto. Crvena boja i dalje simbolizuje strast, seksepil, eleganciju i odličan stil, a uz sve to je i jako laskava te pristaje baš svima i ne postoji niti jedna druga boja koja ima isti efekt.

A osim što vas čini lepšima, crvena ima i sjajan psihološki efekt. Naime, brojna istraživanja pokazala su da se žene osećaju puno privlačnije, samouverenije i seksepilnije kada nose crveno, dok muškarci, s druge strane, uvek prvo primete ženu u crvenom.

Iako se smatra da crvena ne stoji crvenokosim devojkama, to je daleko od istine jer im jednako dobro pristaje kao plavušama i brinetama. Pa pogledajte samo Jessicu Chastain…
Crvena je i jako prilagodljiva u različitim situacijama, a zavisno o komadu koji nosite, može delovati ležerno, ali i jako glamurozno.

Jedan crveni detalj u trenu će podići vaš outfit i istaći vas u masi, a isti učinak imaće i večno žensko oružje zavođenja – crveni ruž.
Izvor: index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top