Tri načina kako da nosite ćebe-šal: Udobno, toplo, šik! (FOTO)

beautiful-1868701_1280
pixabay.com

Moda

Tri načina kako da nosite ćebe-šal: Udobno, toplo, šik! (FOTO)

Začiniće svaku odevnu kombinaciju

Iako nam prava zima nije zakucala na vrata, naleti košave i oscilacije u temperaturi dovoljni su da shvatimo kako je zimsku sezonu nemoguće pregurati bez velikog, vunenog, famoznog „ćebe“ šala, koji je postao popularan pre nekoliko godina, piše Elle.rs.

Što veći – to bolji je parola kojom su se vodile i još uvek se vode sve trendseterke. Od printova dominiraju tradicionalne karo varijante u raznim nijasama jarkih i malo hladnijih boja.

Mi vam u nastavku donosimo tri šik načina da ponesete „ćebe“ šal ove zime:

1. Jednostavna klasika – Oko vrata
Mislili ste da je ovakve šalove nemoguće obmotati oko vrata? Učite na primeru Lusi Vilijams, koja bira šalove od kašmira i svile, kombinacije koja modelu daje ne samo toplinu, već i lep pad i određenu dozu otmenosti.

2. Zvezda odevne kombinacije
Ovaj način stilizovanja najbolje je praktikovati kada imate modele šala koji su pravljeni od fine, svilenkaste vune sa mekom teksturom i bez previše grudvica. Šal raširite i samo prebacite preko ramena. Možete da ga nosite samo tako ležerno prebačenog ili da sa njim napravite neku caku. Igrajte se!

3. Ekstravagantan šik – Upasan sa kaišem
Ovo je klasičan Barberi momenat koji sve ćešće viđamo u stajlingu najbolje obučenih dama. Šal prebacite preklopljen samo na jedno rame. Jedna polovina nek slobodno pada na leđa, a drugu podvrnite ispod kaiša. Apsolutno neodoljivo!

Izvor: elle.rs

 

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top