10 modnih saveta za niske žene!

fashion-2825637_1280
pixabay.com

Moda

10 modnih saveta za niske žene!

Da li ste se ikada pomučili da pronađete odgovarajuću odeću za sebe? Da li ste niži od 162cm? Ako jeste, onda su ovo pravi predlozi za vas! Pomoći će vam da definišete svoj stil i da budete ponosni na svoje telo.

1. Pronađite šta vam najviše odgovara

Pronađite šta vam najviše odgovara

Foto: herinterest.com
Preveliki kaputi i majice mogu biti komforni, ali odeća koja vama odgovara, treba da bude komotnija i lakša za nošenje. Jakna koja je prava za vas ne bi trebalo da pada sa ramena, već da odgovara vašem malom telu i da naglašava vaše obline. Menjajte odeću ako vam ne odgovara.

2. Ne oblačite se slojevito

Ne oblačite se slojevito

Foto: herinterest.com
Birajte uvek jednostavnu odeću. Naglašeniji dizajn može nisku devojku učiniti još nižom i načiniti je punijom, iako to nije. Ukoliko ste niska žena verovatno ćete želeti da izgledate više i uže, zato izbegavajte naboranu i talasastu odeću.

3. Izaberite odgovarajuću torbicu

Izaberite odgovarajuću torbicu

Foto: herinterest.com
Zapamtite da se možete pogubiti u velikoj torbi, tako da prilikom kupovine, izaberite manje masivnu torbu. Ručne torbice i torbe koje se nose preko ramena su uvek u modi i savršeno će pristajati vašoj visini.

4. Saznajte kakve su cipele najbolje za vas

Saznajte kakve su cipele najbolje za vas

Foto: herinterest.com
Svi znamo da je najlakši način da se dobije na visini nošenje cipela sa visokom potpeticom. Međutim, štikle i platforme mogu biti dobre za niske devojke samo ako imaju mala stopala. Duboke cipele i sandale mogu izgledati odlično ako su vam noge mršave. Uvek odaberite visinu štikle koja vam odgovara. Salonke će izdužiti vaše noge. Cipele sa otvorenim prstima, nebitno jesu li na štiklu ili ravne takođe mogu učiniti da delujete više.

5. Nosite usku odeću

Nosite usku odeću

Foto: herinterest.com
Uski džins je stvoren za niske devojke. Da biste zadržali tanku liniju birajte pantalone bez manžetni, kabastih džepova ili bilo koje druge dekoracije. Takođe, zaboravite na široke pantalone i muški džins.

6. Radite na boji

Radite na boji

Foto: herinterest.com
Oblačite se prema tenu svoje kože. Nosite jednobojnu odeću koja ne odvraća pažnju sa vaše male figure. Pored toga, jednobojna odeća vas čini vitkom. Niske žene proguta odeća sa više boja. Ukoliko ipak želite da oblačite šarenoliko ciljajte na različite nijanse.

7. Pronađite šare koje vam najviše odgovaraju

Pronađite šare koje vam najviše odgovaraju

Foto: herinterest.com
Za niske žene velike šare mogu biti suvišne. Male i neupadljive šare će izgledati sjajno na vama i neće remetiti fokus sa prozračnosti vašeg tela. Ne zaboravite da birate šare koje vas izdužuju, kao što su na primer vertikalne pruge.

8. Vodite računa o izrezima

Vodite računa o izrezima

Foto: herinterest.com
„V“ izrez izgleda sjajno na niskim devojkama, oni vas izdužuju i otvaraju vaš lepi vrat. Nema se šta više dodati ovde, samo pazite da vaši topovi i haljine, bez obzira na stil i dizajn otvaraju vaš vrat i možda malo dekolte. Pogledajte Evu Longoriju na fotografiji iznad i videćete kako joj sjajno stoji „V“ izrez.

9. Nosite lep nakit

Nosite lep nakit

Foto: herinterest.com
Uske trake, tanka srebrna ili zlatna ogrlica i minđuše na šrafić su odličan izbor. Niske žene bi trebalo da nose što sitniji nakit, a ne masivni. Ne nosite velike i teške minđuše ili okovratnike, jer niske žene nemaju duge vratove. Kada birate pojas, odaberite tanji koji će vam prekriti samo struk, a ne pola trupa.

10. Nosite otvorenu odeću

Nosite otvorenu odeću

Foto: herinterest.com
Mnoge niske žene su ponosne na svoje tanke zglobove na rukama i nogama, i u pravu su što jesu. Vaše delikatne ruke i noge su vredne pokazivanja. Skroz dugačke pantalone i majice učiniće da delujete niži nego što jeste. Izrezane farmerke i 3/4 rukavi u ovoj situaciji izgledaju magično.
Image source: herinterest.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top